Slik vekker du barnet

Slik vekker du barnet på en kul måte

Å vekke barnet sitt er slett ingen spøk. Her får du tips om hvordan.

OPPVÅKNING TIL HEFTIGE TONER: Ingen våkner vel opp på en kulere måte enn det Kevin gjør i videosnutten lenger nede. Dette må da være Norges mest rocka unge?

OPPVÅKNING TIL HEFTIGE TONER: Ingen våkner vel opp på en kulere måte enn det Kevin gjør i videosnutten lenger nede. Dette må da være Norges mest rocka unge? Foto: Skjermdump: YOUTUBE / ESTEBANREYES83

Publisert Oppdatert

For mange foreldre er det å vekke barnet sitt et ordentlig ork. Spesielt om morgenen, når tiden ikke alltid er på ens side, kan det være ekstra slitsomt å være foreldre til et barn som nekter å stå opp.

Mange ganger slutter det ikke med det; noen er smågretne lenge etter de har har åpnet gluggene. De begynner kanskje å gråte og blir lett frustrerte. Dette er noe som også kan bli et irritasjonsmoment for foreldre flest.

Norges mest rocka unge

Få barn er vel like kule som Kevin (3 år i filmen) fra Trondheim når han våkner opp. YouTube-videoen nedenfor har blitt omtalt i utallige nasjonale og internasjonale medier. Den er sett 11 428 402 (!) ganger.

Videosnutten er flere år gammel, men ble likevel ikke lastet opp på nettet før i vår.

Våkner rappende

Denne lille karen nedenfor (2 år i filmen) våkner også opp til heftige toner, denne gangen komponert av artisten Wacka Flocka. Det er ikke rart at videosnutten av dette rappende sjarmtrollet har blitt sett over ni millioner ganger.