Er det ikke egentlig litt urettferdig? At det alltid er fokus på hvordan vi skal kle på barna for at de skal holde seg varme. Det er jo minst like kaldt for oss voksne som står mer eller mindre stille og ser på at barna leker.

Ingen kan vel si at en slik påkledning representerer det beste av vintermoten. Men det vil garantert gjøre at orker å være ute lenger og gjøre morsomme ting med barna dine.

Del

kle deg som et barn

ULL UNDER: Her har Tine (37) på seg ulltrøye kr 599, stilongs kr 499 og tynne ullsokker kr 99, alt fra Ulvang. © FOTO: Bjørn-Inge Karlsen ( HM foto)

Lag på lag

Vi har fulgt samme prinsipp som vi bruker på barna våre. Ullundertøy innerst, så et lag med fleece før selveste vinterdressen kommer på til slutt. Selv om det finnes dunjakker med spesiell varmeteknologi , er det er grunn til at barn går i dress. Det er varmest og mest praktisk.

Tidligere i år har vi tetstet vinterdresser , vinterstøvler og ullundertøy til barn.

Tjukke votter, hals og en deilig, varm lue hører også med.

Har du morsomme tips til hvordan voksne kan holde varmen ute med barna, del dem gjerne i kommentarfeltet.

Kle deg som et barn

FLEECE LAG: PÅ med fleecebuksa og fleecejakka. Dette er fra Helly Hansen. Veil. pris kr 599 for jakke og kr 499 for bukse. Tykke ullsokker fra Ulvang kr 149. © FOTO: Bjørn Inge Karlsen/ HM-foto

Kle deg som et barn

HARDT ARBEID: Å få på seg store støvler kan være krevende for både store og små. Bugathermo støvler fra Columbia har en veil. pris på kr 2999. © FOTO: Bjørn Inge Karlsen/HM-foto

Kle deg som et barn

NOE FOR SMÅBARNSFORELDRE: Støvler med elektrisk oppvarming. © FOTO: Bjørn Inge Karlsen/ HM Foto

Elektriske støvler

På beina har vår voksenmodell først tatt på seg to par ullsokker: Tynne innerst og tjukke ytterst. Støvelene er varme i seg selv, men inneholder også oppladbare varmesåler som skal holde i tre timer.

Da er det bare å sette seg på akebrettet!

Kle deg som et barn

FERDIG: HEr har Tine fått på seg lue fra Bergans, veil. pris kr 499, dress fra Felleskjøpet kr 599, votter fra Hestra kr 499. © FOTO: Bjørn Inge Karlsen/ HM-foto

Les hele saken

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!