Rys Valsoia vaniljeis (ris-is)

Alternativ is til deg som ikke kan spise melk eller soya.

TEST AV ALTERNATIV IS: Rys Valsoia vaniljeis (ris-is).

TEST AV ALTERNATIV IS: Rys Valsoia vaniljeis (ris-is). Foto: Foto: Tore Fjeld

Publisert Oppdatert

For de som ikke tåler melk er det positivt at det nå finnes alternativer, som denne isen basert på risekstrakt. Den vil gjøre at de som er allergiske mot soya også kan spise is. Her er også innholdet av energi og fett moderat, men det er til gjengjeld relativt høyt innhold av sukkerarter. Men alt i alt er denne isen et ok valg.

Spesifikasjoner

Produsent Valsoia
Pris 56.9
Ingredienser 68% risekstrakt (vann, ris (20%), solsikkeolje, havsalt), dekstrose, melkefritt fett, glukosesirup, sukker, inulin, maltodekstrin, emulgator, stabilisator, aroma.
Næringsinnhold Energi: 186 kcal/782 kJ, Protein: 0,2 g, Karbohydrater: 28,4 g, hvorav sukkerarter: 20,4 g, Fett: 8 g, hvorav mettede fettsyrer: 5,3 g, kostfiber: 1,5 g, Natrium: 0,2 g.
Kilopris

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag