Ellen DeGeneres og Portia de Rossi

Overlater helst barna til lesbisk par

Mødre ville overlatt barna sine til lesbisk par fremfor storfamilien Jolie-Pitt. Hvem ville du valgt?

TILLIT: Ellen DeGeneres og Portia de Rossi har mer tillit enn Brad og Angelina.

TILLIT: Ellen DeGeneres og Portia de Rossi har mer tillit enn Brad og Angelina. Foto: Foto: Stella Pictures

Publisert Oppdatert
HELLER EKSEN: Brad Pitt har skaffet seg seks barn med Angelina Jolie. Men mødre stoler mer på ekskona Jennifer Aniston.

HELLER EKSEN: Brad Pitt har skaffet seg seks barn med Angelina Jolie. Men mødre stoler mer på ekskona Jennifer Aniston. Foto: Foto: AP/Scanpix

Hvis du måtte overlate barna dine til en ukjent, men likevel kjent person - hvem ville det vært?

Det amerikanske nettstedet ParentDish.com har spurt sine lesere, og over 10.000 mødre har stemt. Svaret er overraskende liberalt.

Heller lesbisk

Hver tredje mor ville latt det lesbiske paret Portia de Rossi og talkshowvertinne Ellen DeGeneres ta vare på barna deres. På siste plass i avstemningen finner vi «moderen» av talkshow og nestekjærlighet, Oprah Winfrey. Bare ni prosent av de spurte ville latt Oprah få ansvaret.

Les også: - Egoistisk å ikke adoptere

Angelina Jolie og Brad Pitt kan kanskje virke som hengivne foreldre som sørger for en flerkulturell familie og hele verden som deres hjem, men det når ikke gjennom til folket. Brangelina havner nest nederst i avstemningen med bare 18 prosent.

Les også: Prikk lik pappa Pitt!

Derimot vil flere gi barna til Brad Pitts ekskone, Jennifer Aniston. Selv om Jennifer i så fall ville blitt eneforsørger, har folket tydeligvis større tillit til henne alene enn til Brangelina med deres seks barn. Jennifer fikk 22 prosent at stemmene, og havnet dermed på andreplass bak Ellen og Portia. På tredjeplass ligger tv-kokk og talkshowvertinne Rachel Ray.

Hvem er den flotteste mammaen? Stem her!

Best og verst

I kampen om å bli den beste kjendismammaen var det Jennifer Garner som trakk det lengste strået, foran Reese Witherspoon og Michelle Obama på delt andreplass.

Den mindre hyggelige «verste kjendismor»-avstemningen var det Kurt Cobains enke Courtney Love og Dina Lohan som toppet, foran Britney Spears, Sarah Palin og Kate Moss.

Les også: Slik blir du en kulere forelder

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning