Original pepperkaker

Smakløst og sandaktig glutenfritt alternativ.

Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen, HM Foto

Publisert Oppdatert

Det glutenfrie alternativet er ingen smaksvinner.

I tillegg er dette det eneste produktet som inneholder palmeolje, et dokumentert farlig fett! Dårlig gjort mot allergikere - det er ingenting som kan redde denne fra en ener på terningen. 

Testpanelets dom:

Cecilie Louise Berg: - Lukter ikke godt! Ganske sprø. Grå i fargen. Emmen smak. Grynet konsistens. 

Ingerid Pernille faye: - For mye pepper, kjedelig. 

Christopher Sjuve: - Tynne og og tørre. Duft- og smakssavake.

Jan Arve Stålskjær: - Blomsterform. Blass i fargen, fin tykkelse og kort og hard i bittet. Sitter igjen med følelse av sand i munnen. Lite smak. 

Spesifikasjoner

Produsent Semper
Pris 32
Ingredienser Rismel, vegetabilsk margarin (palme, raps), vann, salt, emulgator E475, aroma, fargestoff E1100, E160b, sirup, sukker, potetmel, tapiomel, maismel, kanel, nellik, ingefær, emlugator E471, bakepulver E500
Næringsinnhold Energi: 1950kJ/460 kcal, Fett: 15 g (hvorav mettede fettsyrer 5,5 g), Karbohydrater: 77 g, hvorav sukkerarter 28 g, Protein: 3,1 g, Salt 1,4 g
Kilopris 213

Konklusjon

Palmeolje og smakløshet

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag