Oboy Start! Crisp'n crunch

Minst karbohydrater, men ikke lavkarbo akkurat.

TEST AV FROKOSTBLANDING: Start crisp'n crunch Oboy.

TEST AV FROKOSTBLANDING: Start crisp'n crunch Oboy. Foto: Foto: Tore Fjeld

Publisert Oppdatert

Minst karbohydrater, men desto mer fett i denne frokostblandingen. Fettkilden er palmeolje, og det bør vi helst holde oss unna. Men det trekker opp at det er bra med proteiner og middels med sukkerinnhold.

Spesifikasjoner

Produsent Mondelez Norge AS
Pris 35.9
Ingredienser Havregryn, 13 % sjokoladedrikkpulver (sukker, kakao, emulgeringsmiddel soyalecitin, salt, vaniljearoma), palmeolje, hveteflak, glukosesirup, havrepuffer (havremel, rismel, byggmaltsirup, salt), sukker, salt.
Næringsinnhold Energi: 440 kcal/1850 kJ, Protein: 10 g, Karbohydrater: 61 g, hvorav sukkerarter: 18 g, Fett: 16 g, Herav mettede fettsyrer: 5,5 g, Kostfiber: 8 g, Salt: 0,5 g
Kilopris 71.8

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning