FB kokeplate for barn electrolux=

FB kokeplate for barn electrolux © Produsentbilde

Vil dere ha en førjulsgave til hele familien? «Lek med maten» og vinn lekeovner, markedets beste kaffemaskin og eksklusive kjøkkenprodukter fra Electrolux til en verdi av hele 50.000 kroner! Det er ekstra premier til de som er først ute.

En vellykket familiemiddag krever laginnsats! Vis oss hvor morsomt det kan være å la både voksne og barn leke med maten, og delta i høstens morsomste familiekonkurranse.

Alt du trenger å gjøre er sende et inn et morsomt kokkebilde hvor både store og små gjerne deltar i familiematlagingen. I tillegg vil vi vite hva som er din families favorittmiddag, så nå er det bare å sende inn bidragene deres!

Komplett premie

En egen fagjury plukker ut 4 finalister som skal konkurrere om tittelen "Norges beste kokkefamilie" på Geitmyra Gård i Oslo 12. desember 2011. Minst én av deltagerne må være under 12 år.

Under finalen vil hver familie få tilgang til de samme råvarene. Dernest er det familiens kokkeevner, kreative egenskaper og evnen til å fordele roller og oppgaver som skal vurderes. Konkurransen vil vare i en time.

Den av de fire familiene som går til topps, vinner en komplett ny kjøkkenpakke fra Electrolux, til en totalverdi av 50.000 kroner.

Vær raskt ute og vinn ekstrapremier

Alle de fem produktene er fra produsentens premium-serie: komfyr, koketopp, kjøleskap, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn.

Premie fra Electrolux til konkurranse i samarbeid med Foreldre og Barn advent 2011=

Blant de 10 første bidragene trekkes det ut en heldig vinner som får Best i test modellen "Electrolux Favola Kaffemaskin" som førjulsgave. © Electrolux

Men du bør være rask på labben! De 10 første som sender inn bidrag til konkurransen er nemlig med i trekningen av en flott Electrolux Favola kaffemaskin, og hele 10 høykvalitets lekeovner til barna, en perfekt førjulsgave for en liten mesterkokk.

Er du blant de 30 første som deltar blir du uansett premiert med trendy kjøkkenforklèr som takk for innsatsen.

Kokurranseregler:

  • Send inn et morsomt familiebilde under matlagingen, og fortell oss hva som er din families favorittmiddag senest 21. desember 2011. Merk bidraget "Lek med maten" og send bidraget til: henning.torsrud@electrolux.no
  • Familien som deltar må inkludere minst ett barn under 12 år. En av familiene kan stikke av med hovedpremien; Eksklusive kjøkkenprodukter fra Electrolux til en samlet verdi av NOK 50.000,-. Eventuelle transportkostnader og overnattingsbehov i forbindelse med familiearrangementet vil bli dekket.

Send ditt bidrag til henning.torsrud@electrolux.no senest 21. desember.

Lykke til!

Følg oss på Facebook - trykk på liker!

På jakt etter brukt barneutstyr? Sjekk Foreldre & Barn-Torget

Foreldre & Barns iPad-utgave er på over 140 sider og koster 49 kroner i Apples App Store.

Les hele saken

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!