KORN: Du trenger ikke stikke ut hele brødskiva med en form, et lite tittehull kan bli like fint. Smør en brødskive og stikk ut en liten form i den øverste skiva. Her har jeg brukt Snøfrisk-ost under. KAN BYTTES MED: Alle slags pålegg kan brukes her. Bruker du skinke eller ost, får smør, aioli eller pesto skiva til å henge sammen. Dryss gjerne kakepynt eller spiselig glitter i tittehullet.

PROTEIN: Fiskepuddingsalaten er lett å lage av mat du har liggende. Jeg bruker frosne erter - hell kokt vann over, og de er klare på ett minutt. KAN BYTTES MED: Bruk maiskorn om du ikke har erter. Rekene og fiskepuddingen kan byttes ut med krepsehaler, crabsticks eller terninger av fiskekaker.

GRØNT: Ferdig oppskårne babygulrøtter. Barn elsker minimat - og dette går lynraskt. KAN BYTTES MED: Vanlige gulrøtter skåret i stenger eller runde skiver.

Les hele saken

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!