Det er ingen store ernæringsmessige forskjeller mellom de «vanlige» Grandiosaene, og den som er nøkkelhullsmerket.

Ferdigpizza er et greit valg innimellom, men vær klar over at det er mest hvetemel og ost i pizzaer som dette.

Akkurat denne pizzaen har dessuten ikke skinke, slik man kanskje skulle tro, men kjøtt blandet ut med hvetestivelse, vann og soyaprotein. Det er bare rundt 40 prosent kjøtt i det som ser ut som kjøtt.

Det er ikke veldig vanskelig å lage en sunnere pizza selv. Og de gangene du velger ferdigpizza, bør du alltid servere den med salat eller grønnsaker og dipp.

Det som gjør pizza mest usunt, er nemlig vanen mange har med å spise den uten tilbehør.

Les mer: Test av frossenpizza

Les hele saken

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!