Annonse

Dette trenger du

2 kg poteter

450 g grønne bønner

2 dl pesto

100 g purre

4 ss balsamico

Dette gjør du

Lag denne gjerne et par timer før servering. Fint å bruke små poteter, men pass på å ikke overkoke dem, ta dem gjerne litt før de er ferdigkokt.

Pesto blandes imens de fortsatt er varme.

Kok poteter, ha i bønner rett før du skal ta av potetene.

Ha potetene og bønnene over i en bolle og ha i pesto og purre. Bland godt. Avkjøl.

Ha i eddik og smak til med salt og pepper.

Du kan bruke pesto på glass, eller lage den selv:

Pesto

100 g pinjekjerner

1,5 dl olivenolje

1 potte basilikum

60 g fersk parmesan

Godt salt

Dette gjør du

Rist pinjekjerner i en stekepanne.

Kjør dem i en foodprocessor sammen med olje, revet parmesan og basilikumblader.

Rina Blekkerud, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og inspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!