Dette trenger du

4 porsjoner

2 stk. wienerpølse

4 stk. cherrytomat

4 stk. oliven

4 stk. druer

4 hele sukkererter

smør til steking

Fremgangsmåte

Du trenger små trespyd.

Del pølsene i fire og stek dem gylne på svar varme i smør. Træ dem på trespyd sammen med tomater og druer og sukkererter på noen spyd og tomater, oliven og sukkererter på noen spyd.

Ønsker du flere porsjoner, kan du finne oppskriften på klikk/mat.

Sommerfest og piknik og pølsespyd

PØLSESPYD: Olivia Skou (4) koser seg med pølser på spyd. © FOTO: Geir Dokken

Les hele saken

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!