Kort sagt:

+ Integrert spedbarnsinnlegg

+ Mulighet for å forlenge panelet

+ Sikkerhetslås


- Går ikke i tørketrommel

- Barnet kan ikke sitte forovervendt foran

Manduca New Style er en ergonomisk formsydd bæresele som har et innebygd spedbarnsinnlegg, men som passer best fra barnet er rundt seks måneder gammelt til det er rundt 4 år. Den kan vaskes i maskin på 30 °C. 

Les hele saken

Komfort - Sten Are Edvardsen: 5

- Denne sitter meget godt når barnet er på ryggen og godt når barnet er foran. Men når man bærer barnet foran kan selene føles litt løse på skuldrene, selv om den har en sikkerhetslås bak.

Komfort - Emilie Raustøl: 5

- Veldig god komfort og god polstring. Litt trekk for hvordan skulderstroppene legger seg.

Brukervennlighet - Sten Are Edvardsen: 5

- Kan være noe vanskelig å sette inn barnet på ryggen. Det er tre hovedstillinger man kan bruke; foran, på hoften og på ryggen. Det er litt vanskelig å feste sikkerhetslåsen og stramme den på ryggen når barnet skal sitte foran. Selen har et ekstra trekk som støtte for små babyer opp til 6 kg. Man kan også krysse selene på ryggen om man ønsker dette for en bedre støtte. Når barnet er større kan man også forlenge bæreselen ved å dra opp en glidelås – dette er positivt. I tillegg har denne et trekk til å dra over barnets hode. Savner at barnet kan sitte forovervendt foran.

Brukervennlighet - Emilie Raustøl: 5

- Det er fint at man kan krysse skulderstroppene og at skulderstroppene kan strammes både ovenfra og nedenfra. Det er også fint å ha muligheten til å forlenge panelet ved å åpne en glidelås, den har også det bredeste panelet av alle selene og kan brukes lenge! Den har også en sikkerhetslås på hoftebeltespennen. Det er jo i utgangspunktet positivt med ekstra sikkerhet, men samtidig synes jeg det blir litt kronglete og upraktisk å ikke kunne løsne en spenne med en hånd.

Ergonomi: 5

- Dette ser veldig fint ut; han henger ikke, han får stabilitet og han får også strukket på armene.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 1 099,00
Vekt
Alder 6 mnd - ca.4 år

Konklusjon

Den eneste selen både testpanel og fysioterapeut er helt enige om; dette er en soleklar femmer.

Vår karakter

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!