Alle foreldre vet at det er dyrt å ha barn. Dersom du kjøper enkelte ting brukt, har du desto mer penger å bruke på de tingene du ønsker å kjøpe nye.

- De fleste foreldre kan kjenne seg igjen i dette: Man har lett for å ta av og kjøpe mer enn man egentlig har bruk for til poden. Og plutselig er barnet blitt for stort, sier Tjodunn Eltvik Dyrnes, redaktør for Foreldre & Barn og Gravid.

- Det fine med dette er at det finnes mye bra å oppdrive på bruktmarkedet. På Foreldre & Barn-Torget kan man både kvitte seg med det man er ferdig med og investere i noe nytt for en rimelig penge.

Alt du trenger, er et foto av det du vil selge, bestemme pris og legge ut annonsen på www.fbtorget.no.

Spar penger og miljøet

Det er Foreldre & Barn, Norges største magasin og nettsted for småbarnsforeldre, som står bak den nye tjenesten. Eltvik Dyrnes håper at Foreldre & Barn-Torget skal bli stedet både foreldre og blivende foreldre vil oppsøke.

- Ved å kjøpe brukt, sparer du penger samtidig som du sparer miljøet. Vi ser at det har skjedd en holdningsendring blant foreldre. Tidligere var det mer uglesett å kjøpe brukt. Nå er det ansett som smart og trendy, sier Eltvik Dyrnes.

Mest populært på bruktmarkedet blant foreldre er barnevogn, lekegrind, stellebord, barneseng, klær og leker.

Del annonsen via Facebook

Det sosiale elementet er viktig på Foreldre & Barn-Torget. Du kan enkelt dele annonsen din med venner og andre foreldre i sosiale medier som Facebook, samt kommentere andres annonser, og få vite hva venner mener om produktene du kjøper eller selger.

Det er også lett å finne informasjon om den du kjøper av. Du kan også se hva samme selger tidligere har solgt.

I lanseringsperioden vil det være gratis å legge inn annonser på Foreldre & Barn-Torget.

Fordi dette er en nisjemarkedsplass, kan du lett nå andre foreldre som er på utkikk etter klær og utstyr til barn i alle aldre.

Besøk Foreldre & Barn-Torget her.

LES OGSÅ:

Knallfin lekehytte hvor ungene kan boltre seg

Slik straffer du barna

Lesbisk par fikk trillinger

Les hele saken

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!