Madonna til Malawi

- Kan få nytt barn søndag

Søndag flyr Madonna til Malawi for å hente hjem et nytt barn.

FÅR SØSTER: Madonna drar trilbake til Malawi søndag for å skaffe en søster til David Banda

FÅR SØSTER: Madonna drar trilbake til Malawi søndag for å skaffe en søster til David Banda Foto: Foto: Stella Pictures

Publisert Oppdatert

Etter mye spekulasjoner den siste tiden, gjør en sentral kilde det klart for The Sun: Madonna skal adoptere igjen.

I 19 måneder skal Madonna ha jobbet med å få i havn adopsjonen av den fire år gamle jenta Mercy James. Madonna falt pladask for den lille jenta i august 2007 da hun besøkere barnehjemmet hun bor på.

Dersom Mercys familie, deriblant hennes bestemor Lucy Chekechiwa, setter seg på bakbeina og nekter å gi henne fra seg, har Madonna satt opp fem andre jenter på listen som en annen løsning.

- Madonna er fast bestemt på å dra fra Malawi med en ny datter. Hun er desperat etter å få Mercy, men det er også andre hjemløse barn som trenger et nytt hjem, sier en kilde til The Sun.

Les også: - For umoralsk for adopsjon

Alle de nødvendige papirene skal være fylt ut. Allerede førstkommende søndag setter Madonna seg på flyet til Malawi for å hente hjem et nytt barn. Adopsjonen skal behandles i retten i hovedstaden Lilongwe neste uke.

Popdronningen har fått et spesielt forhold til Malawi, og det er derfor ingen overraskelse at det er nettopp dette landet hun har valgt for sin neste adopsjon.

I 2006 adopterte Madonna lille David Banda fra det fattige afrikanske landet Malawi, og det ble mye oppstyr rundt adopsjonen. David Banda var nemlig ikke foreldreløs, og prosessen ble en prøvelse for Madonna. Guy Ritchie ble straks Davids nye farsfigur, men nå som Madonna og Guy er skilt deler de på omsorgen til David og deres biologiske sønn Rocco.

Fra før har Madonna datteren Lourdes sammen med Carlos Leon.

Tilbake til Klikk Kjendis

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning