John & Manfred fersk pasta carbonara

Mest pasta og saus, lite grønnsaker.

TEST AV FERDIGMAT: John & Manfred fersk pasta carbonara.

TEST AV FERDIGMAT: John & Manfred fersk pasta carbonara. Foto: Foto: Tore Fjeld

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Mye umettet fett

+ Relativt lavt saltinnhold

- For lite energi pr porsjon

- Lite grønnsaker

- Lite kjøtt

Vurdering: Her er det lite grønnsaker og kjøtt, og mest pasta og saus. Energiinnholdet er noe lavt til å være et mettende nok middagsmåltid for de fleste, så spe gjerne på med ekstra grønnsaker og kjøtt. Det er mye fett i retten, men mesteparten er umettet fett. Saltinnholdet er for øvrig relativt lavt.

Ingredienser

Klassisk italiensk rett som består av pasta og lys saus. Altfor lite kjøtt og grønnsaker til å oppfylle tallerkenmodellen. Mange tilsetningsstoffer. Pluss for at det er brukt sunne planteoljer i sausen.

Næringsinnhold

Energiinnholdet er i minste laget til en middag, i hvert fall for en gjennomsnittlig mann. Stor andel fett, men det meste av fettet er umettet. Lite proteiner pr porsjon.

Spesifikasjoner

Produsent John & Manfred
Pris 39
Ingredienser Carbonarasaus (59 %): Kyllingkraft (bein, kjøtt, fett av kylling, vann, salt, maltodekstrin, aroma, gjærekstrakt, glukosesirup, grønnsakskonsentrat (løk, gulrot, selleri), myseprotein, grønnsakspulver (hvitløk)), fløte, bacon (svinekjøtt, vann, stabilisator, dekstrose, antioksidant, røykaroma), løk, parmesan (melk, salt, løpe), modifisert maisstivelse, hvitløk, solsikkeolje, rapsolje, olivenolje, krydder og krydderurter, pepper, salt. Pasta (40 %): Durumhvete og egg. Allergener: Selleri, gluten, egg, laktose.
Næringsinnhold Næringsinnhold pr. 100 g: Energi: 172 kcal/700 kJ Protein: 3,8 g Karbohydrater: 15,6 g Herav sukkerarter: 1,7 g Fett: 11,2 g Herav mettede fettsyrer: 0,6 g Salt: 0,5 g Næringsinnhold pr. porsjon: (320 g) Energi: 550 kcal/2240 kJ Protein: 12,1 g Karbohydrater: 50 g Fett: 36 g Salt: 1,5 g
Kilopris

Konklusjon

Dette er ikke et fullverdig middagsmåltid.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning