Jennifer Lopez med familien

LYKKELIGE: Jennifer Lopez tok med familien på scenen. Hun holder Max, mens ektemannen Marc har lille Emme på armen. © Foto: Bulls

I februar i fjor gikk Jennifer Lopez' (39) største drøm i oppfyllelse. Da fikk hun tvillingene Max og Emme sammen med ektemannen Marc Anthony (40). Og den nye tilværelsen har ikke skuffet latinodivaen.

- Hva som er det beste med å være mor? Alt! Herregud, jeg kunne snakket om dette i et år, sier en overlykkelig Jennifer Lopez til Us Weekly.

- Gjør alt lettere

Jennifer la på seg 22 kilo under graviditeten, men divaen var fast bestemt på å kvitte seg med de ekstra kiloene raskt. Slik gikk det også. Kun få uker etter fødselen var Jennifer Lopez tilbake i toppform.

- Søvn er nøkkelen til å holde seg i form. Det gjør alt så mye lettere, sier Lopez.

Les også: Når nettene blir korte

Men Jennifer er en travel dame. Med en karriere som sanger og skuespiller, sine egne parfymer og kleskolleksjoner på samvittigheten, er det liten tid mellom slagene for J-Lo. men hun er dedikert til sine to små, og passer på å få med seg de små tingene i hverdagen.

- De går, de snakker, de plaprer mye - alle de tingene. Det er helt herlig å se på, forteller J-Lo.

Les også: Større risiko etter 40 år

Vil ha flere

Nå som Jennifer endelig har blitt mor, håper hun ikke at det er første og siste gang. Til tross for sin relativt høye alder håper Jennifer at hun får sjansen til å bli mor flere ganger.

- Jeg vil definitivt ha flere. Jeg vet ikke om det ligger i kortene for oss, men jeg vil gjerne, sier Jennifer Lopez.

Les også: Flere barn, bedre søvn

Les hele saken

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!