Kreftrammet:

Moods of Norway-Peder hadde svulst i hjernen

Derfor vil han gi sønnen Eleon flest mulig fete opplevelser.

FRA JET-SET TIL HVERDAGSLYKKE: Designer og gründer i Moods of Norway Peder Børresen oppdaget en livstruende svulst på hjernen i 2008. Nå handler livet om flest mulige gode opplevelser.

FRA JET-SET TIL HVERDAGSLYKKE: Designer og gründer i Moods of Norway Peder Børresen oppdaget en livstruende svulst på hjernen i 2008. Nå handler livet om flest mulige gode opplevelser. Foto: Faksimile: Kamille Kids

Publisert Oppdatert
PÅ FORSIDEN: Peder Børresen, Cammila Abry og sønnen Eleon pryder forsiden av den nyeste utgaven av bladet Kamille Kids.

PÅ FORSIDEN: Peder Børresen, Cammila Abry og sønnen Eleon pryder forsiden av den nyeste utgaven av bladet Kamille Kids. Foto: Faksimile: Kamille Kids

- Det kom selvfølgelig som et sjokk, ingen av oss hadde planlagt at Peders 30-årsdag skulle tilbringes med 12 timers narkose på operasjonsbordet.

I et intervju med bladet Kamille Kids forteller Peder Børresens samboer Camillla Abry om mannens sykdom, som ble oppdaget i 2008.

Tobarnspappa med kreft: Det handler om å leve best mulig.

Peder Børresen er designer og gründer av det svært suksessfulle klesmerket Moods of Norway.

I 2008 fikk han problemer med hørselen på det ene øret, og fikk utført en MR-scanning på sykehus i Oslo.

Legene ga ham den brutale beskjeden mens han var på jobb i Tokyo: Han hadde en stor og livstruende svulst i hjernen. Uten operasjonen ville han ikke overleve, skriver Kamille Kids.

- Vi tenker mye på at man må få mest mulig ut av hverdagen og gi Eleon og oss selv mest mulig fete opplevelser. I ettertid ser vi jo helt klart at dette tross alt har styrket forholdet vårt på mange måter, sier Camilla Abry til bladet.

Lykkes dere i parforholdet, lykkes dere som foreldre.

Les også:

Kristina oppdaget at hun hadde brystkreft mens hun var gravid

Barn med kreft: Super-Selmas tøffeste oppdrag

Stadig flere som har hatt kreft får barn

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning