Todelt regndress i størrelse 86–134. Dressen har glidelåslukning, klaff med knapper over glidelåsen, bukse med seler, stropp under foten og reflekser. Tåler vask på 40 grader.

Karakter vanntetthet materiale: 6

Karakter vanntetthet sømmer: 3,6

Karakter slitestyrke: 1,3

Karakter rivestyrke: 3,1

Totalkarakter: 

- Vi er svært overrasket over testresultatene. Det viktigste for Helly Hansen er alltid fornøyde forbrukere. Testresultatet er skuffende og ikke i tråd med vårt fokus på kvalitet. K Voss regnsett har eksistert i vårt sortiment siden 2013 og har vært blant våre bestselgende barneprodukter. Dette regnsettet har vært med i tester tidligere og da med gode testresultater. Vi har heller ikke hatt andre indikasjoner på kvalitetsproblemer. Vi vil derfor gå gjennom vår produksjon for å forsikre oss om at dette ikke er et resultat av uakseptabel variasjon i produksjonen. Vi vil selvfølgelig også gå gjennom våre kvalitetsprosedyrer for å forsikre oss om at produktet vi tilbyr våre kunder møter våre strenge kvalitetskrav fullt ut, sier AnneLene Fritheim, Product Director, Urban &Kids/Junior hos Helly Hansen.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Helly Hansen
Pris 600,00
Størrelser 86-134

Konklusjon

Testens taper. En god dress når den er ny, men har svært dårlig slitestyrke og lekker vann gjennom sømmer.

Vår karakter

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!