Uke for uke podcast

Uke 32: Må-ha-lista del II

Det gjelder å være forberedt til babyen kommer, og å gjøre ting enklest mulig.

GRAVID-PODCAST: Hver uke gjennom hele svangerskapet setter redaktør Mari Midtstigen seg i bilen sammen med søsteren sin, Ingri. Hva de snakker om kan du høre her.

GRAVID-PODCAST: Hver uke gjennom hele svangerskapet setter redaktør Mari Midtstigen seg i bilen sammen med søsteren sin, Ingri. Hva de snakker om kan du høre her.

Publisert Oppdatert

Det er så mye som må kjøpes til babyen, og ettersom fødselen nærmer seg veldig må alle de store innkjøpene bli gjort nå.

Hvordan skal man egentlig klare å få oversikten over hva man må ha, bør ha og bare har veldig lyst på? Og trenger man egentlig senger og kurver og poser og tepper, kan ikke babyen bare være sammen med mamma i senga? I alle fall når det skal ammes?

Forrige uke snakket Mari og Ingri om hvor mye man bør ha til babyen av klær og stellesaker. Nå går de løs på lista om vogner, vogger og andre praktiske hverdagsting som brukes mye.

Mari skal kjøpe ny vogn, og det syns hun er spennende. Men vogna er vel egentlig litt image også...?

I tillegg må hun ha en vogn som både kan brukes i bygatene og på skogstur. Det er godt man har internett og vogneksperter på forum som kan hjelpe til med det vanskelige valget. Der er det helt greit å ha vogndilla.

Hun har også lest at man bør kjøpe helt ny madrass. Men er det egentlig nødvendig med mindre den gamle er muggen?

Uansett hva andre måtte mene, Mari er klar for fødselen, men det er bra det er en liten stund igjen. Da er det jo masse tid til å shoppe babyting på internett.

Hør denne ukas episode av 40 uker - en podcast om å være gravid, med redaktør Mari Midtstigen:

Les mer om uke 32 i vår uke-for-uke-kalender.

Hør alle episodene av 40 uker - en podcast om å være gravid: