Uke for uke-podcast

Uke 31: Må-ha-lista

Har berømte babyer et eget crawl-in-closet?

GRAVID-PODCAST: Hver uke gjennom hele svangerskapet setter redaktør Mari Midtstigen seg i bilen sammen med søsteren sin, Ingri. Hva de snakker om kan du høre her.

GRAVID-PODCAST: Hver uke gjennom hele svangerskapet setter redaktør Mari Midtstigen seg i bilen sammen med søsteren sin, Ingri. Hva de snakker om kan du høre her.

Publisert Oppdatert

Fødselen rykker stadig nærmere, og det er på tide å kjøpe inn utstyr til babyen. Mari har to barn fra før, men var ikke sikker på om hun skulle ha fler, så mesteparten av babytøyet er gitt bort.

Dermed starter hun litt på nytt igjen. Og selv om det er veldig hyggelig å finne fram arvet tøy er det gøy å kjøpe nytt også.

Må ha, bør ha, har bare veldig lyst på...hvordan skal man velge?

De bittesmå sparkebuksene og bodyene gjør at høygravide Mari kjenner at lysten til å møte babyen blir sterkere og sterkere. Hun lengter etter å holde babyen inntil seg og ta på datteren klær.

Det er jo så mye søtt! Men trenger man egentlig sko til babyer? De skal jo ikke gå på lenge ennå!

Men amerikanske kjendisbarn har sikkert mye sko. Kanskje de har eget crawl-in-closet?

Mye av det man leser om på nettet at man må ha er det ikke sikkert Mari gidder å skaffe seg. Bleiebøtte, for eksempel. Og at det blir tid til å skrive ned hvordan den første tiden med babyen er i en liten notatbok tviler hun på.

Det er likevel nok av ting å kjøpe som kan bidra til å korte ned ventetiden.

Hør denne ukas episode av 40 uker - en podcast om å være gravid, med redaktør Mari Midtstigen:

Les mer om uke 31 i vår uke-for-uke-kalender.

Hør alle episodene av 40 uker - en podcast om å være gravid: