Nå har graviditeten kommet til uke 34. Mari er sliten, og påstår hun aldri kommer til å trene mer i hele sitt liv. I tillegg begynte hun i forrige uke å mistenke urinveisinfeksjon.

Hun hadde hatt mye mensmurringer og kynnere, selv når hun lå i senga. Dermed gikk turen til legevakta, og hun fikk konstatert urinveisinfeksjon.

Urinveisinfeksjonen kan være helt symptomfri når man er gravid. Samtidig er det ekstra lett å få det.  Blæra er i klem, og man er vant til å gå på do ofte. En såkalt asymptomatisk urinveisinfeksjon kan sette igang riene.

Mari har slurvet med å levere morgenurin på kontroll, og innser nå hvor viktig det er. Dermed oppfordrer hun til å ikke slurve med urinprøven.

I denne ukas podcast diskuterer Mari og Ingri også hva som vil bli forskjellen på å være tobarnsmor og trebarnsmor. Nå er Mari først og fremst mamma, og det å gå ut for å ta et glass vin er ikke så nøye. Hun regner med at det blir verre.

Kommer hun til å klare å bli en god venninne igjen, eller er det egentlig greit å bare prioritere hjemmelivet hele tiden?

Hør denne ukens episode av 40 uker - en podcast om å være gravid, med redaktør Mari Midtstigen.

Les mer om uke 34 i vår uke-for-uke-kalender

Hør alle episodene av 40 uker - en podcast om å være gravid:

Les hele saken