Slik fikk vi barn

Sofi Fahlberg (31) og Ellie (5 ½ mnd)

Sofi har fått bekreftet at du fint kan bli gravid selv om mensen ikke er kommet tilbake etter ammingen.

ELLIE: Født 11 dager før termin. Veide 3300 g.

ELLIE: Født 11 dager før termin. Veide 3300 g. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen

Publisert Oppdatert

Bor i Trondheim. Samboer med Jan Martin Lervåg (33) og mamma til Luka (1 ½).

Slik ble Ellie til

Førstemann var delvis planlagt. Det var litt sånn «oi», men vi gjorde ingenting for å unngå det. Denne gangen har vi fått bekreftet at man fint kan bli gravid selv om mensen ikke er kommet tilbake etter ammingen.

Jeg oppdaget at jeg var gravid da jeg var 10-12 uker på vei. Da hadde jeg følt meg sliten og fyllesyk i mange dager etter en fest. Med Luka var jeg kvalm og sykmeldt nesten hele tida.

Nå har jeg jobbet hundre prosent siden dag én. Jeg har ikke lyst til å føde normalt, så etter mye mas fra meg ble Luka tatt med keisersnitt. Det ble planlagt keisersnitt også denne gangen.

Fødselen

Alt gikk fint. Jeg var oppe og gikk samme ettermiddag, og arret på magen er mindre enn sist. Hun var ute 10 minutter etter at spinalbedøvelsen var satt, og hun skrek da bare hodet stakk ut av magen.

Ellie er heldigvis veldig rolig, energinivået er bare halvparten av søsterens.

SOFI: - Jeg oppdaget at jeg var gravid da jeg var 10-12 uker på vei. Da hadde jeg følt meg sliten og fyllesyk i mange dager etter en fest.

SOFI: - Jeg oppdaget at jeg var gravid da jeg var 10-12 uker på vei. Da hadde jeg følt meg sliten og fyllesyk i mange dager etter en fest. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen

Les også:

Svangerskapet uke for uke

Menn og fødsel: Dette sier pappa på fødestua

Slik får du et barn alle vil være venn med

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning