Vant bli ny-dag

Se, så fine de ble!

Lene Stensrud (26) og to andre jenter vant bli ny-dag med bladet GRAVID. Sjekk bildene!

FORVANDLINGEN: På noen timer med GRAVIDS stylist og frisør gikk Lene Ekse Stensrud (26)  fra en grå og anonym stil til  fresh og fargerik diva!

FORVANDLINGEN: På noen timer med GRAVIDS stylist og frisør gikk Lene Ekse Stensrud (26) fra en grå og anonym stil til fresh og fargerik diva! Foto: FOTO: Astrid Waller

Publisert Oppdatert

Det var i anledning GRAVIDs 15-årsjubileum at de tre gravide jentene vant en bli ny-dag med proff stylist og frisør.

Møt de glade vinnerne Lene, Wenche og Linda, og se hvor tøffe de ble med ny mammastil.

1. Lene Ekse Stensrud: I den syvende himmel

Derfor ville jeg bli ny:

- Jeg drømmer om en sprekere stil så jeg kan føle meg litt fresh mens magen vokser.

- Jeg var veldig nervøs og spent før denne dagen, men dette har virkelig vært helt fantastisk, et minne for livet. Jeg kan gjerne gjøre dette hver dag, for jeg føler meg som i den syvende himmel.

Dette gjorde vi med Lene:

Håret:

Lene farget håret mørkt for en tid tilbake, men angret med én gang. Hun har lysnet håret hjemme, noe som har resultert i at det er blitt grønt. Lene ønsket i utgangspunktet ikke å klippe så mye på lengden.

Frisør Sissel: - Lene trives best som lys, og det passer hun også til å være. Dessverre er håret veldig slitt etter all fargingen fram og tilbake, derfor er det ekstra viktig å tilføre det protein. Lene har hodebunnsproblemer, derfor bruker jeg en ekstra skånsom behandling når håret skal lysnes. Jeg klipper vekk ganske mye av alt det slitte, slik at det ser sunnere ut og blir lettere rundt ansiktet.

Makeup:

At Lene bruker lite sminke til daglig, viser dette FØR-bildet med all tydelighet.

LENE FØR: Dette var det stylist og frisør fikk å jobbe med.

LENE FØR: Dette var det stylist og frisør fikk å jobbe med. Foto: FOTO: Astrid Waller

Stylist Kristin: - Lene har ikke så mye farge og trenger derfor å forsterke noen av ansiktstrekkene sine for å «komme mer fram». Jeg forsterker fargen på brynene hennes og bruker ulike bruntoner på de pene blå øynene. Brunt får blå øyne til å «poppe» ut. Lene har en del småkviser og misfarging i huden, og dette dekkes enkelt over med en god foundation.

- Det kan lønne seg å investere i et godt produkt når man har slike problemområder. Produktene koster ofte litt, men til gjengjeld er de drøye i bruk og varer lenge. Leppene fikk en delikat lipgloss og kinnene litt rosa farge.

Klær:

Lene går med uniform på jobb, og bruker ofte joggebukse til og fra jobb. Hun liker godt farger, men tyr ofte til svart og grått.

Stylist Kristin: - Lene har fortsatt liten mage, så hun kan bruke hva som helst, men burde investere i et par kule gravidejeans og noen søte topper hun kan vokse i. Lene kler godt rosa og aprikos. Hun er nett og kler godt en litt yndig stil.

Les også:

Et antrekk for enhver (gravid) anledning

2. Wenche Rognås: Svever på en rosa sky

SMINKE: Stylist og makeupartist Kristin Sollid legger siste hånd på verket.

SMINKE: Stylist og makeupartist Kristin Sollid legger siste hånd på verket. Foto: FOTO: Astrid Waller

NYE LENE: - Jeg var veldig spent på forhånd, men dette ble helt fantastisk, sier Lene om bli ny-dagen med GRAVID.

NYE LENE: - Jeg var veldig spent på forhånd, men dette ble helt fantastisk, sier Lene om bli ny-dagen med GRAVID. Foto: FOTO: Astrid Waller

Antall uker på vei: 28

FØR FORVANDLINGEN: - Jeg har lite egentid og løper gjennom badet hver morgen, innrømmer Wenche Rognås (34).

FØR FORVANDLINGEN: - Jeg har lite egentid og løper gjennom badet hver morgen, innrømmer Wenche Rognås (34). Foto: FOTO: Astrid Waller

Alder: 34 år

Høyde: 164 cm

Størrelse: 38-40

Bor: Sundvollen

Familie: Samboer og to sønner på 2 og 4 år

Yrke: Sivilingeniør

Derfor ville jeg bli ny:

- Jeg har lite egentid, og løper gjennom badet hver morgen. En bli ny-dag hadde rett og slett vært helt magisk.

- Jeg er så glad for at jeg fikk sjansen til å bli med på dette. Jeg svever på en rosa sky og føler meg som en prinsesse. Denne dagen har virkelig svart til forventningene, det har rett og slett vært kjempemoro.

- Jeg er vanligvis glad i å bruke farger og likte alle klærne kjempegodt. Jeg er ikke så glad i å gå med ettersittende klær, synes alt blir så synlig. Overraskende nok likte jeg den stripete kjolen best. Selv om den er helt ettersittende, følte jeg meg kjempefin.

Dette gjorde vi med Wenche:

Håret:

Wenches hår har naturlig fall. Hun pleier å ha det kortere, men i det siste har hun ikke hatt tid til å gå til frisøren og har derfor latt håret vokse.

Frisør Line: - Jeg vil gjerne få fram de fine kinnbeina til Wenche. Det gjør jeg ved å klippe håret hennes litt kortere. Frisyren skal ikke bli guttekort, men feminin og lett. Wenche er en travel småbarnsmor, så det er viktig at frisyren er enkel å style til hverdags, ikke bare til fest.

- Vi beholder håret lyst, men gir det en klarere lystoning for å få fram gløden i fargen. Jeg legger inn en litt mørkere bunnfarge og forsterker det hele med noen få striper.

Makeup:

Wenche sminker seg litt til daglig og bruker alltid leppestift.

LYS I HUDEN: Foundation og concealer er viktig for å skjule mørke ringer under øynene og andre uhumskheter som kommer ekstra godt fram hos personer med lys hud.

LYS I HUDEN: Foundation og concealer er viktig for å skjule mørke ringer under øynene og andre uhumskheter som kommer ekstra godt fram hos personer med lys hud. Foto: FOTO: Astrid Waller

NYTT HÅR: - Jeg vil gjerne få fram de fine kinnbeina til Wenche, sier frisør Maja.

NYTT HÅR: - Jeg vil gjerne få fram de fine kinnbeina til Wenche, sier frisør Maja. Foto: FOTO: Astrid Waller

WOW! - Disse skoene bare MÅ jeg ha, kommenterer Wenche fornøyd. At hun kunne bli fin i såpass ettersittende klær, hadde hun aldri trodd.

WOW! - Disse skoene bare MÅ jeg ha, kommenterer Wenche fornøyd. At hun kunne bli fin i såpass ettersittende klær, hadde hun aldri trodd. Foto: FOTO: Astrid Waller

Stylist Kristin: - Wenches hud er lys, og mørke ringer rundt øynene og neserota kommer ekstra godt fram om vinteren. Dette kan enkelt dekkes til med en lett foundation og litt concealer. Wenche har fine gråblå øyne. Ved å forsterke brynene med litt mørkere farge, rammes øynene inn og blikket kommer sterkere fram.

Klær:

Wenche liker å pynte seg. Det får henne til å føle seg vel. Men i en hektisk hverdag og med voksende mage, er det lett å ty til kosedressen.

Stylist Kristin: - Wenche kler godt farger som aprikos, lilla, grønt og bruntoner. Hun er ikke så høy, og det er viktig at hun ikke går i for store og posete klær. Litt ettersittende klær får fram kroppsfasongen og magen på en flatterende måte. Kjoler og topper med empireliv slår aldri feil og kan brukes langt ut i svangerskapet.

3. Linda Nedland: Dette var gøy!

Antall uker på vei: 28, med tvillinger

Alder: 33 år

Høyde: 172 cm

BRUKER NOE SMINKE: Linda Nedland (33) var ikke et helt blankt lerret da hun troppet opp hos stylisten for å bli ny.

BRUKER NOE SMINKE: Linda Nedland (33) var ikke et helt blankt lerret da hun troppet opp hos stylisten for å bli ny. Foto: FOTO: Astrid Waller

Størrelse: 38

Bor: Sandnes

Familie: Samboer

Yrke: Lærer

Derfor ville jeg bli ny:

Samboeren til Linda meldte henne på, fordi han mener hun fortjener litt ekstra pleie og noen gode klestips. - Hun er gravid med tvillingguttene våre og synes det er en ekstra utfordring å finne fine klær, sier samboer Erik Berge.

- Jeg hadde egentlig ikke så mange forventninger til denne dagen. Jeg visste ikke hva jeg gikk til, men jeg har hatt det kjempegøy! Vi tre jentene fikk med én gang god kjemi, og det gjorde at vi ble så trygge på hverandre. Det var gøy å være modell for en dag.

Dette gjorde vi med Linda:

Håret:

Linda pleier å ha håret ganske kort. Hun har eksperimentert litt med farger, men trives best som lys.

Frisør Maja: - Linda har fint, glatt hår som trenger en skikkelig kur. Vi beholder lengden på håret, men fresher opp frisyren ved å klippe over hele. Linda kler kalde farger, derfor tar vi bort det gule i håret hennes og gir henne en lys og kald farge. For å gi håret ekstra dybde, farger vi etterveksten i stedet for å bleke den.

Makeup:

Linda sminker seg litt til daglig.

Stylist Kristin: - Linda er veldig lys i huden, og hun trenger ikke så mye sminke for å «komme fram». Hun har blå øyne, og jeg valgte å bruke kalde bruntoner som nesten går over i grått. Hun fikk rosa kinn og matchende rosa lepper.

Klær:

Linda liker godt å shoppe, men synes det er håpløst å finne kule mammaklær der hun bor. Hun elsker skjerf, store smykker og klokker. Hennes favorittfarger er lilla, blå, gull og sølv.

Stylist Kristin: - Linda er høy og slank og behøver ikke ta hensyn til så mye, bortsett fra den voksende kulen på magen. Hun kler en litt rocka stil med smale jeans og korte jakker - og hun kler skimrende farger svært godt!

Les også:

10 kjoler for runde mager

HØY OG SLANK: Linda slipper å ta hensyn til annet enn den voksende magen. Her prøver hun sko sammen med stylist Kristin.

HØY OG SLANK: Linda slipper å ta hensyn til annet enn den voksende magen. Her prøver hun sko sammen med stylist Kristin. Foto: FOTO: Astrid Waller

NYTT HÅR: - Jeg valgte å legge på kalde bruntoner som nesten går over i grått rundt de blå øynene til Linda, sier stylist Kristin.

NYTT HÅR: - Jeg valgte å legge på kalde bruntoner som nesten går over i grått rundt de blå øynene til Linda, sier stylist Kristin. Foto: FOTO: Astrid Waller

ROCKA OG KUL: En kort jakke, gjerne i skinn, kan brukes til alt. - Helt meg, kommenterer Linda fornøyd. Det var samboeren hennes som meldte henne på konkurransen i GRAVID.

ROCKA OG KUL: En kort jakke, gjerne i skinn, kan brukes til alt. - Helt meg, kommenterer Linda fornøyd. Det var samboeren hennes som meldte henne på konkurransen i GRAVID. Foto: FOTO: Astris Waller

Se bra ut når magen er blitt STOR

Forum for deg som er gravid:

BarniMagen

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning