Uke for uke podcast

Uke 24: Au au au

Nå er det egentlig mest vondt å være gravid. Men det hjelper kanskje ikke å kjøre bil i seks timer og sitte på hard stol?

GRAVID-PODCAST: Hver uke gjennom hele svangerskapet setter redaktør Mari Midtstigen seg i bilen sammen med søsteren sin, Ingri. Hva de snakker om kan du høre her.

GRAVID-PODCAST: Hver uke gjennom hele svangerskapet setter redaktør Mari Midtstigen seg i bilen sammen med søsteren sin, Ingri. Hva de snakker om kan du høre her.

Publisert Oppdatert

Mari er i uke 24, og har vondt i bekkenet. Hun har kommet ut av treningsrutinen og synes det er tungt og ubehagelig å i det hele tatt forsøke seg på husarbeid.

Å kjøre seks timer til et bryllup og sitte i mange timer på harde stoler har i alle fall ikke bidratt til at Mari har mindre vondt. Sammen med søsteren Ingri prøver hun å diskutere seg fram til hvor hun egentlig har vondt.

Det skal visst være lurt med knipeøvelser. Men det var det å huske å gjøre dem, da...

Kan ikke klage

Kjæresten til Mari har inntrykk av at hun er en cool og avslappet gravid. Han forteller gjerne andre at hun ikke klager. Så da er det kanskje ikke lov til å klage heller?

Ikke syte litt når det blir vondt, eller når det er vanskelig å ta opp ting som har falt på gulvet?

Det er fortsatt flere måneder til hun går ut i permisjon, men allerede er det slitsomt å sitte mye på jobb. Men jobben har eget hvilerom for gravide - er det lov å gjøre det om til kontor, kanskje?

Mari og Ingri leser også om uke 24 og finner ut at babyen nå kan høre fordøyelsen, hovedpulsåren, stemmen og pusten din.

Hør denne ukens episode av 40 uker - en podcast om å være gravid, med redaktør Mari Midtstigen.

Les mer om uke 24 i vår uke-for-uke-kalender her.

Hør alle episodene av 40 uker - en podcast om å være gravid, her: