Ane Dahl Torp gravid

Skuespiller Ane Dahl Torp (33) gleder seg til å bli mor for første gang.

Ane Dahl Torp er sju måneder på vei med sitt første barn. Det ble klart under pressevisningen av «Drapene i Aalst», hvor hun blant annet møter Aksel Hennie. Dahl Torp venter å nedkomme rett før siste forestilling 22. oktober.

Ane Dahl Torp er sju måneder på vei med sitt første barn. Det ble klart under pressevisningen av «Drapene i Aalst», hvor hun blant annet møter Aksel Hennie. Dahl Torp venter å nedkomme rett før siste forestilling 22. oktober. Foto: Falch, Knut

Publisert Oppdatert

Graviditeten har vært en godt bevart hemmelighet for offentligheten under hele svangerskapet.

Under pressevisningen av teaterstykket av «Drapene i Aalst» på Nationaltheatret tirsdag klarte ikke Torp å skjule sin struttende mage mer.

Gleder meg veldig

- Det stemmer at jeg er gravid. Og jeg gleder meg så klart veldig til å bli mamma, sier Torp til VG Nett.

Hun giftet seg med jazz-kjæresten Sjur Miljeteig (35) for snart to år siden.

Les også: Gift i hemmelighet

Rekker å bli ferdig

Torp venter sitt første barn allerede om to måneder, og er glad for at det ikke kolliderer med teaterforestillingene, som hun gjør sammen med skuespillerkollega Aksel Hennie (33)

- Terminen er etter den siste forestillingen den 22. oktober, så jeg rekker å spille ferdig før jeg nedkommer. Det går med et skrik, smiler 33-åringen.

Krevende rolle

«Drapene i Aalst» er basert på virkelige hendelser, og tar for seg et ungt foreldrepar som har drept sine to barn i Aalst i Belgia.

Torp, som blant annet har spilt med Hennie filmen «Lønsj», synes det er en krevende rolle hun begir seg ut på.

Hun sier til VG Nett at hun ikke tror magen ødelegger dramaturgien i stykket - selv om det er blitt gjort visse endringer for å tilpasse stykket til hennes store mage.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning