Klær koster, og derfor vil Foreldreklubben i samarbeid med Lindex nå hjelpe utvalgte familier med et gavekort på 10 000 kroner.

Det koster å ha familie, og ikke alle har en romslig økonomi.

Et eksempel på det er Hedda (5), som ikke får gå i bursdag eller reise på ferie.

Pengene skal jo både rekke til alt det nødvendige, og litt mer.

Med fire ulike årstider i et land som Norge setter det enda større krav til klær og utstyr, og da er det ikke alle forunt å ha en økonomi som strekker til.

Kjenner du deg igjen?

Glad familie som har fått støtte fra Foreldreklubben

GLADE VINNERE: Pappa Christopher Haugland Jacobsen (28), Matthew Leander (2) og Camilla Alette Jacobsen (27) fikk en lekeplass verdt nærmere 10 000 kroner av Foreldreklubben. © FOTO: Privat

Gratis joggevogn og innendørs lekeplass

Godviljen er et støttetiltak der Foreldreklubben plukker ut familier som trenger litt ekstra hjelp, for å få en lysere hverdag.

Alenemamma Kathinka Breang (24) fra Gjøvik er en av dem som tidligere har fått hjelp fra Godviljen. Før jul fikk hun en splitter ny joggevogn fra TFK til odel og eie.

Også Matthew (2) har fått glede av Godviljen, da han fikk leker for nærmere 10 000 kroner av Foreldreklubben.

Søknaden mamma Camilla Alette Jacobsen sendte til "Godviljen" gjorde et sterkt inntrykk på juryen. Toåringen hennes har nemlig et komplisert sykdomsbilde, med blant annet astma, epilepsi, reflux og stive muskler.

Sykdommen gjorde at han i fjor måtte han være innendørs fra oktober til april. Men denne vinteren har han en hel innendørs lekeplass å boltre seg på, takket være gaven fra Godviljen.

Om Foreldreklubben

Foreldreklubben.no er en gratis fordelsklubb for foreldre og for de som venter barn. Det er ingen forpliktelser tilknyttet medlemskapet. Foreldreklubben har snart 20.000 medlemmer.

Bli medlem her.

Tre gavekort på 10 000 kroner

Nå er det du som kan få nye klær til både deg selv og barna, ved å sende en søknad til Godviljen. Klær er en stor utgiftspost i et familiebudsjett. Barna vokser fort, vilter lek gjør at de slites raskt, og det kan lett føles som at klærne må skiftes ut hyppigere enn de kommer i hus. Høres det kjent ut kan du kan du nå søke Foreldreklubben om et gavekort på klær fra Lindex på 10 000 kroner.

Vi plukker ut tre familier som får ett gavekort hver.

Gavekortet er gyldig i tre år, og kan benyttes i alle Lindex-butikker i Norge, på alle varer.

Det eneste du trenger å gjøre, er å sende inn en skriftlig søknad der du forteller oss hvorfor akkurat du trenger denne støtten

Les mer om «Godviljen» og hvordan du søker her.

GAVEKORT LINDEX

STORE OG SMÅ: Får du ett av de tre gavekortene, kan du kjøpe klær både til babyen og deg selv. © Foto: Lindex

GAVEKORT LINDEX

FARGERIK KOLLEKSJON: Storesøster Sara Johanne skal få velge seg akkurat det hun ønsker fra Lindex, lover mamma Hege Kristin. © Foto: Lindex

Kriterier

For å søke om hjelp fra Godviljen, må du være medlem i Foreldreklubben.

Er du ikke medlem fra før, kan du enkelt registrere deg her.

Medlemskapet er gratis, og har ingen bindingstid eller forpliktelser.

Hvis du blir den heldige kan det være at vi ønsker å skrive en artikkel om din historie. Da tar vi i så fall kontakt med deg.

Fortløpende vurderinger

Vi gjennomfører fortløpende vurderinger, så det er ingenting å vente på!

Foreldreklubben er en del av klikk.no og eies av Egmont.

Les hele saken

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!