Fjordland laksefilet med grønnsaker, fullkornris og urtedressing

Testvinneren er den eneste med fullkornsris.

TEST AV FERDIGMAT: Fjordland laksefilet med grønnsaker, fullkornris og urtedressing.

TEST AV FERDIGMAT: Fjordland laksefilet med grønnsaker, fullkornris og urtedressing. Foto: Foto: Tore Fjeld

Publisert Oppdatert

Testvinner. Dette er den eneste retten som inneholder fullkornsris i tillegg til at det også er bortimot 1/3 grønnsaker. Saltinnholdet er relativt lavt sammenlignet med de andre rettene i testen. Et noe lavt energiinnhold til å være et mettende nok middagsmåltid for de fleste. En god andel umettet fett og greit saltinnhold.

Spesifikasjoner

Produsent Fjordland
Pris 59.4
Ingredienser 41 % fullkornsris med grønnsaker: 71 % fullkornris, 15 % paprika, 8 % tomat, 6 % løk, aroma, hvitløk, salt, bestrålt krydder. 32 % laks: Laks, salt 18 % gulrøtter 9 % urtedressing: Matyoghurt, helmelk, 2 % basilikum, sukker, modifisert maisstivelse, konsistensmiddel, salt, stabilisator, hvitløk, bestrålt krydder.
Næringsinnhold Næringsinnhold pr. 100 g: Energi: 120 kcal/505 kJ Protein: 7,9 g Karbohydrater: 9,9 g Hvorav sukkerarter: 2,2 g Fett: 5,2 g Herav mettede fettsyrer: 1,2 g Salt: 0,5 g Næringsinnhold pr. porsjon: (440 g) Energi: 528 kcal/2222 kJ Protein: 35 g Karbohydrater: 44 g Fett: 23 g Herav mettede fettsyrer: 5,3 g Salt: 2,2 g
Kilopris

Konklusjon

Litt lavt energiinnhold, men er ellers et fullverdig middagsmåltid.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag