Popdronningen vil ha i pose og sekk

Familiejul med A-Rod i bakhånd

Selv for en svoren kabbalist kan det være vanskelig å få julekvelds-kabalen til å gå opp. Men Madonna har en plan...

BRITISK JUL: Madonna skal feire julen i England for at vesle David Banda og Rocco skal få feiret jul med pappa Guy Ritche, men hun vil ha A-rod i bakhånd.

BRITISK JUL: Madonna skal feire julen i England for at vesle David Banda og Rocco skal få feiret jul med pappa Guy Ritche, men hun vil ha A-rod i bakhånd. Foto: Foto: Stella

Publisert Oppdatert

Madonna skal ha blitt enig med sin eksmann Guy Ritchie om at hun skal komme tilbake til England for å feire julen sammen med barna Lourdes (12), Rocco (8) og David Banda (3).

Nisse på lasset

Det er gode nyheter for Guy, som har sagt at han savner barna. Men det er en hake ved det hele: Madonna vil ha med nykjæresten sin, den amerikanske baseballspilleren Alex «A-Rod» Rodriguez som nisse på lasset.

Les også: Vi er bare gode venner

Popdronningen er for tiden travelt opptatt med sin Sticky & Sweet-turné, og farter rundt i Brasil. Hun skal etter planen fly til London lille julaften så pappa Guy og barna kan forenes i julehøytiden.

For at Magde skal få i både pose og sekk - og det pleier hun jo - vil hun fly inn A-Rod og innkvartere ham på et luksushotell rett i nærheten.

Delt omsorg

En kilde sier til The Sun:

- Hun vil at barna skal være med foreldrene, men hun vil ikke gi avkall på et minutt med A-Rod heller.

Kilden forteller videre at Madonna hadde planlagt å tilbringe julen i New York sammen med A-Rod. I går kom Madonna og eksen til enighet i skilsmisseoppgjøret. Filmregissør og pubeier Guy Ritchie får med seg en brukbar slump penger inn i singeltilværelsen.

Les også: Guy Ritchie får en halv milliard

Videre er eks-ekteparet enige om å dele på omsorgen for fellesbarna Rocco og David Banda. Madonna vil neppe gjøre noe som kan stille henne i et dårlig lys i forhold til denne avtalen.

Les også:

De verste kjendisbruddene

Juleråd til skilte foreldre

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning