City Cross

Populær vogn med svært fornøyde brukere.

SUPERPOPULÆR: Over 30 brukere i Foreldre og Barns testpanel har vært med på testingen av Emmaljunga City Cross.

SUPERPOPULÆR: Over 30 brukere i Foreldre og Barns testpanel har vært med på testingen av Emmaljunga City Cross. Foto: FOTO: Produsenten

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Topp trillekvalitet

+ Super komfort

+ God på vinterføre

+ Lett å slå sammen

+ Slitesterkt stoff

+ Regntrekk følger med, insektnett også (til sportsdelen)

+ Barnet kan sitte begge veier

+ God plass til vinterpose

- Kalesjen blir slakk

- Problemer med bremsen

Hele 32 brukere har evaluert Emmaljunga City Cross til denne testen. De har brukt vogna i gjennomsnittlig 2 år og 6 måneder. Med andre ord, vi har testet City Cross i 80 år!

Totalkarakteren for vogna ender på 4,8, eller en femmer på terningen. Testerne ender på terninkast 6 for kriteriene "komfort" og "plass til vinterpose". Det er flest negative kommentarer på bremsekvaliteten. 

Her er et utdrag av testernes tilbakemeldinger:

"Vogna kommer i mange forskjellige stiler og farger. Noe for ehver. Super kvalitet"

"Enkel og lettvint vogn, men en kant øverst på ryggen begrenser barnets lengde i liggeposisjon  Gode sitte- og liggestillinger."

"Barnet sitter/ligger veldig lunt og godt pga. den gode kalesjen. Lett å manøvrere og etter min mening er det en helt fantastisk hovedvogn."

"Det som trekker ned er at når man slår den opp og ned, så kan den være litt treig."

- Skulle kunnet snu håndtaket 

"Ikke helt fornøyd med regntrekket, synes det har dårlig passform og føler at det ikke beskytter vogna og barnet godt nok for regnet"

"Hadde vært optimalt dersom håndtaket enkelt kunne blitt flytta over (i fht sol i øynene). Man kan bytte kjøreretning på hele sportsdelen, men det er jo ikke gjort på 123 sammenlignet med håndtak som kan flyttes. Har hatt en reparsjon på vogna da en tverrgående stang knakk etter normalt bruk og vogna dermed ble helt ustabil."

"Lett vekst, fin design, 4 hjul og at den er enkel i bruk er positivt. Negativt er at man ikke kan bytte håndtaket fra foran til bak. Men man kan snu selve sportsdelen eller bagen."

"Solskjerm på de nye vognene synes jeg er ubrukelig, egentlig bare i veien. "

- For kort i ryggen

"Synes ikke insektsnettet er tett nok, det fester seg i borrelåsen som skal holde kalesjstoffet oppe. Ellers en god vogn"

"Største pluss er sittecomfort".

"Skulle ønske man fikk lufthjul til city cross. Liker ikke ryggjusteringen på sportsdelen,  ikke smidig nok. Savner også muligheten for å ha en rygg som kan settes opp i bagen. Ellers meget bra vogn som oppleves solid og trygg."

"En metallbøyle på toppen av ryggen på vognen gjorde at min sønn var godt under 2 år da han var for lang til å sove i den. Han måtte ligge enten med hodet på stangen eller bena over metallstangen på fotbrettet. Fotbrettet er nesten umulig å få ned i sittestilling. Kar.1 på regulering av fotbrett. Luftesystemet på kalesjen fungerer dårlig da det er en tung `lomme`som faller ned og tetter hele tiden. Genialt med luftfrie hjul. Supergode å trille med. Pluss at sittedelen kan snus slik at barnet kan sitte begge veier. Vognen kan nok føles litt lav å trille for en stor mann."

"Lett å manøvrere og god sittekomfort men ekstremt vanskelig å slå sammen og lite presis brems." 

"Du kan ta ned fotskammelen, men den er så vanskelig å få til og jeg greier det ikke alltid"

"Sportsdelen kan vendes begge veier og et stort + for at en kan ha mulighet til å ha barnet vendt mot seg."

"Lett vogn som er god på de fleste underlag. Stabil. Negativt er at selene er for høyt oppe til en ettåring. Løste det med å ha skinn inni og lage hullene lengre ned. Bra at man kan kjøpe egen baby bag til som er liten og nett. Fremhever god service fra leverandør og fikk regulert og strammet opp understellet, da det var en svakhet med modellen vår, helt gratis."

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning