Edge Duo

Stødig og solid kvalitetsvogn med få minuser.

Foto: FOTO: Produsenten

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Svært god på vinterføre

+ Topp komfort

+ Integrert insektsnett + regntrekk

+ Håndtaket kan snus

- Dyrt ekstrautstyr

- Relativt tung vogn

- Kronglete til bilfrakt

Hele 16 brukere har evaluert Emmaljunga Edge Duo til denne testen.

De har brukt vogna i gjennomsnittlig 2 år og 2 måneder. Med andre ord, vi har testet Edge Duo i 33 år!

Totalkarakteren for vogna ender på 5,0, en soleklar femmer på terningen. Testerne gir terningkast 6 for kriteriene "komfort", "vinterføre", "bremsekavlitet"  og "plass til vinterpose". Dårligst ut kommer vogna når det gjelder kollektivtransport og frakt i bil.

Her er et utdrag av brukerns tilbakemeldinger:

"Denne vogna er etter min erfaring, den mest velutstyrte vogna man får tak i på det norske markedet. Her har Emmaljunga tenkt på alt. Den har værbestandige tekstiler av god og lettstelt kvalitet, romslig bag, vogna er meget lun og som skapt for nordisk klima."

"God vogn til å gå turer langs turstier, fortau og om vinteren, MEN ikke i ulendt terreng. Til det kjøpte vi en Phil & Teds istedet.."

"Bra med teleskophåndtak på sportsunderstellet (viktig med høy mann), luftfylte hjul, integrert myggnetting. Kan brukes med barnet mot deg eller fra deg (viktig for oss, mange vogner kan ikke brukes med barnet mot den som triller)."

"Vippen til ryggen på babybagen er super. Men det beste med alt er at man kan snu håndtaket"

"Supert med innsektsnett som er inne i kalesja, åpnes lett med glidelås. Håndtaket kan justeres, slik at man lett kan bytte mellom at barnet sitter mot deg eller fra deg."

"Liker gode luftemuligheter, liker den store plassen i bagdelen. Ikke like fornøyd med sportsvogndelen, litt tung som sportsvogn."

"Understellet på vår vogn er sportsunderstellet, dette er litt dyrere enn det som orginalt følger med, men verd hver krone. Veldig god justering av styre og styret kan vendes uten å ta av bag/sittedel hvis det er nødvendig med tanke på sol/vind. 6. fottrekk til sportsvogndelen. Det følger et med men dette er veldig tynt og er helt svart. Det som er ekstrautstyr er mye tykkere og du får det i fargene til vognen."

"Det er ønskelig med extention til selene da dagens barn er ganske lange og det hadde vært flott om ryggen kunne blitt 10cm lenger på sportsdelen. Sønnen min ligger fullstendig klemt i toppen med hodet og superstramme seler og han er lang og bare 17mnd!"

"Fint med rygg som kan settes opp til sete også i vognbag."

"Vi har slitt med at hjullagerene popper ut og må settes på plass med jevne mellomrom...samt at vi noe ofte må pumpe ny luft i hjula."

"God allroundvogn, men ikke spesielt kjøpesentervennlig."

"Integrert insektsnett. Ikke helt sikker på om jeg liker det. Mye styr å rulle det sammen når det ikke er behov for det. I tillegg fester det seg i borrelåsen og blir stygt."

"Det vendbare håndtaket blir fort løst nede ved der hvor man klapper sammen vogna og det er ubehagelig og irriterende å trille vogna."

"Alt ekstrauttstyr er veldig veldig dyrt, det er dumt".

"Tung å trille i oppoverbakke, ellers perfekt å trille".

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning