Test av ovnsbakt leverpostei

- Den klistrer seg og nærmest vokser i munnen

Vi har testet 10 typer ovnsbakt leverpostei. Det er langt mellom høydepunktene.

10 TYPER TESTET: Vi har smakstestet 10 ulike typer ovnsbakt leverpostei.
10 TYPER TESTET: Vi har smakstestet 10 ulike typer ovnsbakt leverpostei. Foto: Foto: Tore Fjeld
Sist oppdatert

Om testen:

Smakstesten av 10 ulike typer grov/ovnsbakt leverpostei er utført av kokk Karla Siverts og matblogger Sten McNeil Ånnerud. I testen er det kun smak og relevante smakskriterier som er lagt til grunn ¿ ikke pris eller næringsinnhold. Testen er utført som en blindtest der testpanelet ikke fikk vite hvilke produkter de smakte på. Leverposteien ble testet naturell uten tilbehør.

Denne saken ble første gang publisert 03/03 2014, og sist oppdatert 29/06 2017.

Les også