Du trenger:

Muffins

Lys melisglasur

Non stop

Sjokoladeglasur

Dekk muffinsen med lys melisglasur. Plasser lyssignalene (Non Stop) som på bildet. Fyll sjokoladeglasuren i en plastpose og klipp et lite hull, eller bruk sprutepose med liten tut. Tegn rundt lyssignalene som på bildet.

Grunnoppskrift på muffins:

100 g smør

150 g sukker

3 egg

150 g hvetemel

1 ts bakepulver

½ dl melk eller appelsinjuice (jeg har brukt melk)

Rør smør og sukker hvitt. Tilsett ett og ett egg mens du rører. Bland mel og bakepulver. Tilsett det tørre og melken vekselvis mens du rører.

Stekes midt i ovnen på 175 grader i ca 20 minutter (avhengig av hvor sterk ovnen din er, følg med! Kakene skal bli gylne, men ikke brune).

Melisglasur

Bruk 1 ss vann til 1 ½ dl melis.

Mørk sjokoladeglasur

50 g smeltet smør

200 g melis

2 ts vaniljesukker

1-2 ss kakao

4 ss sterk kaffe

Bland alt sammen. Ferdig!

Tips: Nå finner du sjokolademelis i butikken. Du tilsetter kun vann, og har fiks ferdig glasur med smak av sjokolade. Enklere blir det ikke!

Les hele saken
Les alt om:

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!