Heng opp vogna

TÅLER 35 KG: Dette opphenget skal tåle en vekt på 35 kilo, ifølge produsenten. © FOTO: Produktfoto

For småbarnsforeldre er det viktig å velge en vogn som passer deres behov. Men det er ikke alltid vogna passer med størrelsen på gangen eller oppgangen. Mange har kanskje erfaring med å henge sykkelen på veggen, men det er ikke like lett å henge opp en hel barnevogn.

Spar plass

Nederlandske BuggUp kan kan kanskje ha en løsning på dette problemet. De har laget en universal krok for å henge opp vogner på veggen, ute eller inne. BuggUp kommer i to forskjellige størrelser, en for paraplytriller og en for barnevogner, og tåler opptil 35 kg.

Prisen for BuggUp er kr 399 for en liten henger og kr 499 for en stor. Produktet distruberes av Easywalker, og kan kjøpes i de fleste barneutstyrsforretninger.

Trolig eneste produsent

- Dette er den eneste produsenten på markedet med en slik løsning, så vidt jeg kjenner til, sier Eva Iran ved Baby Shop på Storo i Oslo.

Tenker du at dette kanskje er noe du kan lage selv, kan du dele dine håndverkstips på vårt Verktøyforum.

Les også:

Finn den perfekte vognen

Slik kler du på barnet i vognen

Test av barnevogner

Babyer kan lære å lese

Les hele saken

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!