Kjøpsråd for småbarnsforeldre florerer på nett. Hva du bør kjøpe, hva du overhodet ikke bør kjøpe og hvor du får tak i diverse produkter til en billigere penge er tips leserne gjerne gir hverandre.

Råd om barneseng

I forumet til Barnetmitt.com finner du utstyrsdebatten .

Der deler leserne sine beste tips. Vi har plukket ut noen gode tips for dere som venter barn eller som allerede har en liten pode:

«Anonym» spør:

«Er det noen av dere som har Stokke barneseng?»

«Gunnhild 28» er en av de som er strålende fornøyd med sengen og skriver følgende:

«Med tanke på at den nå er miniseng, så blir større seng og deretter kan brukes som sofa eller stoler på barnerommet har jeg klart å forsvare prisen for meg selv også - og hjulene er veldig praktisk!»

Les også:

Nye produkter til barnerommet

Guide til grønn baby

Råd om reiseseng

En leser spør hvilke reiseseng det er lurt å kjøpe, og her er det flere som har sterke meninger.

«Anonym» skriver:

«Vi har BabyBjörn sin og er veldig fornøyd med den også. Er lett å sette opp og en av de letteste. Vi synes det er viktig siden det tross alt er en seng som skal "dras" rundt».

«Laban og Labolina» mener Carena reiseseng er den beste:

«Jeg har en Carena reiseseng og er veldig fornøyd med den. Et ekstra pluss er at den kan åpnes med glidelås i den ene enden, så barnet kan krabbe ut og inn selv etter hvert.»

Les også:

Pakketips til småbarnsforeldre

Spar tusenvis på barneutstyr

DIGGER STOKKE: Leserne på Barnetmitt.com har bare godord og komme med når det gjelder sengen fra Stokke.

DIGGER STOKKE: Leserne på Barnetmitt.com har bare godord og komme med når det gjelder sengen fra Stokke. © Foto: Produsenten

Råd om trillevogner

Også trillevogner er et hett tema på Utstyrsdebatten.

«Cosinus» spør i forumet om det er verdt å bruke mye penger på ei trille eller om hun kan ta til takke med en av de billigere.

«Anonym» skriver:

«Dyre triller er bedre enn billige, men ikke verdt prisen likevel. En dyr trille koster kanskje 2-3 ganger mer enn en billig, men den er ikke 2-3 ganger bedre, altså kvaliteten står ikke i forhold til prisen. Dessuten ville jeg ikke tatt med en dyr trille på ferie, jeg stoler ikke på at den blir behandlet pent på flyet. Mange er sikkert uenige med meg, og så er det jo litt status å ha en dyr trille så folk vil gjerne ikke innrømme at de kunne fått en nesten like bra trille til under halve prisen, men det er nå så.»

Les også:

Fordyp deg i vognvalget

Barnevogn kollapset i test

Råd om bæresele

«Klomsa» leter etter et bæresystem som kan brukes før babyen kan sitte i bæremeis. Noe stødig, lettest mulig og helst noe som kan kombineres med sekk på ryggen.

Her er det ingen tvil om at brukerne liker bæreselen Manduca.

«Puddingmamma» skriver:

«Jeg digger Manduca, den kan brukes fra nyfødt, bæres på mage og rygg, altså du kan bære sekk også, men det blir ganske tungt/ubehagelig i lengden.»

Se video:

Slik bærer du med meitai

Slik bærer du med sjal

Gå inn på Utstyrsguiden du også og få svar på det du lurer på.

Har du noen gode råd selv? Si din mening i kommentarfeltet under.

Les hele saken
Les alt om: