Det er nok en del ting nybakte foreldre angrer på at de kjøpte.

Før babyen kommer er det mange foreldre som går i fella og kjøpe mye dyrt utstyr, som sjelden eller aldri blir brukt når babyen først er født.

Flere mener for eksempel at bleiebøtte og ammepute er to typiske produkter som mange kjøper, men som man fint kan klare seg uten.

Uansett hva du måtte mene om bleiebøtta, slår det likevel ikke tåpelige produkter som tisserør for smågutter, vognhansker til mor, trygghetshjelm for babyer og høytalere spesielt utviklet for å spille musikk for fosteret i magen.

Eller hva med en pute formet som en avkuttet hånd, ergonomisk utformet for å simulere vekten og følelsen av foreldrenes hender?

I billedgalleriet over kan du se disse og andre helsprø produkter designet for betalingsvillige, og noen vil kanskje også si lettlurte, småbarnsforeldre.

Utstyrsguide og barnevogn-gadgets

Vil du i stedet lese om hva babyen din faktisk trenger, kan du sjekke vår store utstyrsguide.

Det finnes mye unødvendig tilbehør til for eksempel barnevogna, som kanskje særlig pappa vil ha glede av, som speedometer, en GPS som sørger for at du finner veien dit du skal, eller hva med høyttalere og mp3-spiller i vogna? Her kan du lese mer om alt det kule barnevognstilbehøret.

Kilde: Parenting.com

Les også:

Test av barnevogner

Utstyrsguide for førstegangsforeldre

Delta i utstyrsdebatten på Dinbaby.com

Billig sportsvogn best i test

Les hele saken
Les alt om: