Test av pulk

Fjellpulken Barnepulk med ski art. no 110

Glimrende i oppkjørte løyper.

BEST I OPPKJØRE LØYPER: Fjellpulken Barnepulk med ski art. no 110 er best i oppkjørte løyper.
BEST I OPPKJØRE LØYPER: Fjellpulken Barnepulk med ski art. no 110 er best i oppkjørte løyper. Foto: Foto: John Arne Tungen
Sist oppdatert

Produsent: Fjellpulken , telefon 61 05 40 00.

Pris: 8990 kroner.

Vekt: 12 kilo.

Ytre mål pulk: Lengde 131 x bredde 53 (60 centimeter med veltebøylene) x høyde cirka 30 centimeter (med skjermen kneppet av).

Vannsøyle overtrekk: 800 millimeter.

Annet: Leveres med ski til pulk, drag, sele, rygg, skjerm og veltebøyler som monteres på siden av pulken. Transport-/varetrekk kan kjøpes til.

Kommentar

Bortsett fra at det er montert ski under denne er dette den samme pulken som den vanlige barnepulken fra Fjellreven. Fjellreven barnepulk har eksistert i mer enn 45 år, men har vært gjenstand for stadige forbedringer og utvikling både når det gjelder design og praktiske løsninger. Pulken leveres komplett. Det eneste som en bør vurdere å kjøpe til et er transport-/ oppbevaringstrekk.

Skiene gir pulken veldig god glid og at spennet i skiene, sammen med fjæringen i festet mellom ski og pulk, gir bedre komfort for barnet. Ikke uviktig moment for de som går raskt i løypa.

Montering

Veltebøylene på siden, skiene og festebraketten til vindskjermen er ikke montert fra fabrikk. Dette er ingen stor utfordring, men du trenger et skrujern og en skiftnøkkel (eventuelt tang/koppløkkelsett). Enkelte butikker selger pulkene ferdig montert.

Denne saken ble første gang publisert 20/01 2010, og sist oppdatert 25/06 2017.

Les også