Test av bæresele

Få bæreseler som passer både mor og far

Den dyreste bæreselen er testens taper.

ULIKE BEHOV: Bare to av bæreselene fikk virkelig godt skussmål fra både mamma Emilie Raustøl, med sin sønn Iver, og pappaen Sten Are Edvardsen, med sin sønn Felix, i denne testen.
ULIKE BEHOV: Bare to av bæreselene fikk virkelig godt skussmål fra både mamma Emilie Raustøl, med sin sønn Iver, og pappaen Sten Are Edvardsen, med sin sønn Felix, i denne testen. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen, HM Foto
Sist oppdatert
SKUFFENDE: - Den sitter ikke bra med barnet foran, mener Sten Are Edvardsen om Beco Gemini, som kom svakest ut av bæreselene i denne testen.
SKUFFENDE: - Den sitter ikke bra med barnet foran, mener Sten Are Edvardsen om Beco Gemini, som kom svakest ut av bæreselene i denne testen. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen, HM Foto
BEST: Emilie Raustøl ga en sekser på terningen til Boba, når det gjelder komfort.
BEST: Emilie Raustøl ga en sekser på terningen til Boba, når det gjelder komfort.

Om testen:

De syv bæreselene ble testet av tobarnsmor Emilie Raustøl (1.60m) og førstegangspappa Sten Are Edvardsen (1.80m).

De to hadde selene i seks uker og brukte dem i naturlige hverdagssituasjoner som turer, matlaging etc. De er også kjørt i vaskemaskin for å se hvordan de tåler vask. Etter at de var ferdige med å teste selene, møtte brukerne barnefysioterapeut Ute Imhof som har sett på ergonomien til selene.

Denne saken ble første gang publisert 30/05 2014, og sist oppdatert 29/06 2017.

Les også