Bleiebøtte

- Bleiebøtta stinker på 30 meters avstand

Bleiebøtta troner på toppen over babyutstyret man ikke trenger, men refill selges i vanvittige mengder.

BLEIEBØTTE:  Klikks lesere har tidligere kåret bleiebøtte til den babytingen man har minst bruk for.

BLEIEBØTTE: Klikks lesere har tidligere kåret bleiebøtte til den babytingen man har minst bruk for. Foto: FOTO: Line Fredheim Storvik

Publisert Oppdatert

Klikk.no har foretatt en uhøytdelig avstemning blant leserne over fjorten ting man strengt tatt ikke trenger til babyen.

Bleiebøtta har kapret aller flest stemmer. Hele 26 prosent, rundt 500 av de nesten 2000 leserne som har stemt, mener at bleiebøtta er unødvendig.

Hakk i hæl følger lære-å-gåstol som har fått 17 prosent av stemmene.

- Stinker på 30 meter

En av leserne kommenterer i forumet at bleiebøtta til vennene stinker på 30 meters avstand i medvind.

- At de ikke skjønner det selv tror jeg er fordi den vanvittige stanken har svidd av hele luktesansen deres, skriver leseren TL.

Leseren Sofie er av en helt annen oppfatning, og mener bleiebøtta er bra.

- Bleiebøtten fungerer supert, men innrømmer at refill er veldig dyrt. Vi har bad med varmekabler, men har ikke opplevd vond lukt, skriver hun.

Selger store mengder

- Vi kan ikke gå ut med tall. Vi selger ikke bleiebøtter, men gir dem bort til kundene våre, mot at de registrerer seg som kunder hos oss, sier markedssjef Hanne Mette Fjerdingstad i Barnas Hus til Klikk.no.

Markedssjefen i butikkkjeden legger til at de selger store mengder refill til bleiebøtta, og at dette er et tegn på at folk bruker bleiebøttene.

Klikk.no har også vært i kontakt med andre aktører i markedet som kan fortelle at salget av refill til bleiebøtter er vanvittig stort.

Produkt som foreldre trenger?

Fjerdingstad mener at bleiebøtter er et praktisk produkt, men om man virkelig trenger det må være en vurderingssak for hver enkelt.

Det kan jo være ganske strevsomt å løpe ut i søppeldunken med hver eneste bleie som skiftes i løpet av et døgn.

- Om det er fire etasjer ned til søppeldunken, så kan det jo være nyttig med en bleiebøtte fremfor å la bleiene ligge i den vanlige søpla og stinke i sju-åtte timer, mener hun.

Markedssjefen opplyser at de heller ikke har fått særlig mange klager på bleiebøtter fra misfornøyde brukere.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning