Der kan du hente mer eller mindre nyttig informasjon om hver enkelt vogn.

Hvilken type vogn?

Både duokombi- og kombivognen bruker samme understell når vognen brukes som liggevogn og som sittevogn. Forskjellen mellom de to er at man på kombivognene har en løs dbag som man legger i sittedelen. På duovognen tar man derimot bort sittedelen og monterer fast en egen separat liggedel. Fordelen med å ha en egen liggedel er at denne er kraftigere, mens kombivognene stort sett er lettere å håndtere og er derfor populære blant dem som bor i leilighet med trange heiser og mange trapper.

Prøv vognen

Kjør rundt med vognen i butikken. Ta den opp og legg den sammen. Prøv bremsene. Kontroller smådetaljer. Trykk og rykk litt i vognen for å føle på kvaliteten. Justerbart håndtak er smart hvis mor og far har ulik høyde. Kontroller at ikke vognen er for stor i bilen.

Sammenlign priser

Det er store prisforskjeller mellom ulike merker og vogntyper, ofte også mellom butikkene. Hva som inngår i prisen skiller også veldig mye. Noen ganger følger både vognpose, regntrekk og stelleveske med. Det er ofte lettere å få med ekstra utstyr enn det er å prute på prisen.

Se hele testen av 8 duokombivogner her

Les hele saken