Kort sagt:

+ Ikke tilsatt sukker

+ Lite fett

+ Lavt kaloriinnhold


- Laktitol kan virke lakserende

- Ikke anbefalt til små barn

Lettis som er basert på skummet melk og fløte og ikke er tilsatt sukker. Dette er imidlertid mer en is for voksne som teller kalorier, enn for små barn, siden den inneholder kunstige søtningsmidler.

Den anbefales ikke til barn under tre år, og inneholder laktitol som kan virke lakserende i store mengder. Begrens derfor mengden du gir av denne isen til poden! Diplom lett vaniljeis har et lavt innhold av sukkerarter og et moderat energiinnhold.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Diplom-Is AS
Pris 51,90
Ingredienser Skummet melk, 13% fiber (polydekstrose), 11 % fløte, søtstoffer (lacitol, sucralose), mysepulver, skummetmelkpulver, glyserol, vegetabilske emulgatorer (propylenglykolestere, mono- og diglyserider av fettsyrer), stabilisatorer (johannesbrødkjernemel, guarkjernemel), aroma (vanilin).
Næringsinnhold Energi: 130 kcal/500 kJ, Protein: 3,5 g, Karbohydrater: 15 g, hvorav sukkerarter: 7 g, Fett: 5 g, hvorav mettede fettsyrer: 2,5 g, kostfiber: 13 g, Salt: 0,12 g.
Kilopris

Vår karakter

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!