Kort sagt:

+ Generelt meget god kvalitet og stabilitet

+ Parkbrems

+ OK luftemuligheter

+ God plass

+ Kan brukes som joggevogn og pulk


- Ikke støtdemping

- Ikke lufting i front

- Lite plass til bagasje og varer

Utseendemessig og kvalitetsmessig ganske lik Cougar fra samme leverandør, men dette er en enklere utgave.

Lav egenvekt i forhold til størrelse og utførelse på hengeren, høy sikker, god komfort, mange gode løsninger og generelt meget god kvalitet gjør dette etter våre erfaringer til det beste valget for dem som ønsker en sikker og solid lettvekter.

Les hele saken

Brukervennlighet: 4

Er ikke utstyrt med støtdemping, har ikke like bra luftemulighter og har heller ikke samme kvalitet på sitteputene som Cougar. Men også denne vognen er i toppsjiktet med tanke på kvalitet og soliditet. Kan slås sammen på sekunder og kjapt og enkelt gjøres om til trille eller joggevogn. Bygger ca 25 cm når den er sammenslått. Hjul til trille kan festes på hengeren når den brukes som sykkelhenger. Du kan også montere på ski i stedet for hjul. Eget fjelltrekk-sett er tilgjengelig som ekstrautstyr. Lite plass til bagasje eller handlevarer i standardutgave. Har ikke luftemuligheter i front om regnskyddet er nede, men god lufting i ryggen gjør at dette ikke har vært opplevd som et stort behov.

Utforming av kabin og sikkerhetsseler: 5

Enkel og solid borrelås i front som holder fronttrekket. Grei høyde og plass i kabinen, ok bredde (ca 55 cm) på det smaleste. Meget gode sikkerhetsreimer som er veldig enkle i bruk og utstyrt med gode polstringer. Det er ikke mulig å sentrere barnet i hengeren om du kjører med ett barn. Plass bak hodene slik at barna kan bruke hjelm uten at hjelmen blir skjøvet ned i øynene – en bra tanke, men dette fungerer kun for de minste barna. God sittekomfort.

Tekniske løsninger: 5

Bremser, støtdemping, refleks, solskjerming etc.

Er ikke utstyrt med støtdemping, men triller stille og godt. Parkeringsbrems som enkelt opereres med den ene foten. Meget bra utstyrt med refleks og refleksdetaljer. Meget godt yttertrekk med gode løsninger med tanke på netting, regn- og solskydd.

Egenvekt og byggekvalitet: 6

Lav egenvekt og meget bra byggekvalitet

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 6 599,00
Norsk leverandør Deler AS
Vekt 10 kg
Maksimal totalvekt 45 kg
Ekstrautstyr Veldig stort spekter av tilleggsutstyr tilgjengelig. Kommer også i enkel versjon (for 1 barn). Sporvidde: 74,5 cm
Se alle spesifikasjoner

Konklusjon

Solid lettvekter

Vår karakter

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!