Kort sagt:

+ Enkel å forstå

+ God sovehette


- Begrensede stillingsmuligheter

- Går ikke i tørketrommel

- Passer best til mindre barn

Angelpack New Style er en ergonomisk bæresele som gir deg muligheten til å bære både på mage, hofte og rygg. Selen kan brukes rett fra fødselen av (minimum 3 kg) uten spedbarnsinnlegg, og kan brukes opp til barnet er 3-4 år litt avhengig av dets vekt. Tåler skånsom maskinvask. 

Les hele saken

Komfort - Sten Are Edvardsen: 4

- Sitter godt med barnet på ryggen, med barnet foran kan den føles litt tung og hengete da barnet henger litt lavt.

Komfort - Emilie Raustøl: 4

- Veldig god komfort med små babyer, men passer kanskje ikke så godt for større barn.

Brukervennlighet - Sten Are Edvardsen: 4

- Denne var enkel å ta i bruk og lett å sette inn barnet. Barnet sitter noe lavere enn det jeg kunne ønske. Selen har bare to stillingsmuligheter, bak og foran (bakovervendt). Kan være slitsom å gå lenge om gangen med denne selen. Savner at barnet kan sitte forovervendt foran. Den har et trekk som man kan dra over hodet til barnet.

Brukervennlighet - Emilie Raustøl: 5

- Denne selen er nett og fin, og tar liten plass. Den er lett å forstå og skulderstroppene kan strammes både ovenfra og nedenfra. Den kommer med en god bruksanvisning og en god sovehette som dekker godt. Men, jeg kunne tenkt meg litt mindre polstring. Den fungerer nok best til de minste barna. Selv om det står at den kan brukes opp til 18,2 kg, vil jeg si den fungerer best opp til ca 10 kg. Så finnes det bedre alternativer etter dette.

Ergonomi: 4

- Han blir litt inneklemt, også henger han ganske langt ned. Det blir litt hengekøye, så denne passer nok bedre til litt mindre barn. Men benstillingen er forsåvidt grei.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 1 149,00
Vekt 3,5kg - 17kg
Alder Nyfødt - ca.4 år

Konklusjon

Både testpanelet og fysioterapeuten er enige om at dette er et helt greit valg, men at det finnes bedre alternativer.

Vår karakter

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!