Kort sagt:

+ Rapsolje

+ Lite mettet fett


- Lite fisk

- Mye sukker

Lite fisk i denne fiskesuppen. Pluss for bruk av rapsolje fremfor palmeolje.

Bergensk fiskesuppe er lav på mettet fett. Nest mest proteiner i testen trekker opp, men er også blant de med høyest innnhold av sukkerarter. OK på saltinnhold.

Les hele saken

Ingredienser: 3

Kvalitet på ingrediensene. Vurderes/tilpasses produktet - inneholder produktet de viktige og riktige ingrediensene eller f.eks. mange unødvendige tilsetningsstoffer?

Hvetemel er hovedingrediensen til tross for at den heter fiskesuppe.

Næringsinnhold: 3

Vurdering av næringsstoffene i produktet. Generelt skal mest mulig sunt innhold trekke opp.

Lite fett, men tilsvarende mer sukker. Greit proteininnhold og ikke alt for mye salt.

Spesifikasjoner

Produsent Rieber & Søn AS
Pris 21,90
Ingredienser Hvetemel, skummet melk, maisstivelse, salt, fisk, sukker, gulrot, løk, purre, sellerirot, egg, rapsolje, gjærekstrakt, aroma, sitronsyre, gressløk, fargestoff.
Næringsinnhold Næringsinnhold pr. 2,5 dl tilberedt med vann og melk: Energi: 93 kcal/392 kJ Protein: 5,3 g Karbohydrater: 13,5 g Herav sukkerarter: 6,2 g Fett: 1,7 g Herav mettede fettsyrer: 0,6 g Fiber: 0,9 Salt: 1,9 g
Kilopris

Vår karakter

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!