Appen "Min amming" er et godt verktøy for deg som har småfolk i hus.

I det herlige kaoset som følger med det å bli mor, kan det være vanskelig å ha oversikt hundre prosent av tiden. Når fikk poden mat sist? Hvor lenge ammet jeg? Med hvilket bryst? Alt dette holder "Min amming" styr på. Appen gir deg også oversikt over mengden av flaskemat og fast føde, samt medisiner hvis det er behov for det. Du bestemmer selv tidsintervallene og kan sette på alarmen for å få påminnelsene du trenger.

- Å bli mamma er et mirakel! Men - å bli mor gir deg også mye nytt å holde oversikt over. Med appen "Min amming" kan du logge amminger eller flaskemåltider, samt eventuelle medisiner, sier Tjodunn Dyrnes, redaktør for Foreldre.no

Flere barn

Min amming gir frihet i den grad at du alltid har kontroll og oversikt over et av babyens viktigste behov. Har du flere barn, kan "Min amming" hjelpe til med deres rutiner også. Du legger bare til en profil for hvert barn.

-Alarm- og kalenderfunksjonen vil minne deg på måltider og gi deg beskjed om hvor mye du ga sist. På denne måten får du hjelp til å etablere nye måltidsrutiner. Du trenger ingen konto for å starte loggingen og det er helt trygt å bruke appen - da informasjonen du legger inn kun blir liggende lokalt på din mobiltelefon, forteller Dyrnes.

NB! Konkurransen er avsluttet!!

Da har vi trykket fem vinnere som vil få en pakken fra Vitusapotek i posten. De heldige vinnerne er:

Celin Svare, Gitte Marlene Pettersen, Renate Bøkestad, Cecilie Stifjell, Marie Käck. Gratulerer!

Dette gikk konkurransen ut på:

Test, rate og vinn

Vi vil gjerne vite hva dere syntes om appen. Har du barn og familie og kunne tenke deg å teste den?

Fyll inn kontaktinformasjon i skjemaet under innen 1. september.

Vi trekker ut fem vinnere som får babypakker fra Vitusapotek.

Pakkene inneholder nyttige ting som er helt nødvendige for spedbarnsperioden:

Medela engangs ammeinnlegg - 30 stk.

Medela smokk og flaske

Medela brystpumpe

MEM of Oslo babybody, designet av Eva Sjøvall (motivet kan variere)

Lykke til!

=

FOR FLERE BARN: Har du flere barn, legger du bare inn en profil for hvert av dem, så fikser appen resten. © ILLUSTRASJONSFOTO: Egmont Hjemmet Mortensen

=

VINN DETTE: Registrer deg under og vinn flotte ting til spedbarnsperioden. © ILLUSTRASJONSFOTO: Mendela

Les hele saken
Les alt om:

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!