Kort sagt:

+ Lett vogn
Fin kappe bak som skjermer barnet
Vogna ser bra ut


- Kan ikke trilles med én hånd
Trillen virker skranglete i håndtakene
Virker treg i hjulene
Ryggen kan lett følge eter når barnet setter seg opp

Nøkkelinfo om Ciccho Echo:

Beste pris: 699,- (Babyshop)

Vekt inkl. hjul: 7,7 kg

Lengde sete + rygg: 79 cm

Forhandlere: babyshop, jollyroom.no, köpbarnvagn.se

Denn trillen er lett og hendig - og har en lur løsning for sammenslåing - vi savner en stropp eller annen mekanisme for å holde den samlet - den slår seg lett opp når den er sammenslått.

Barnet kan ligge komfortabelt i denne vogna, men for et litt større barn kan den fort bli litt liten. Best egnet til 1-2-åringer.

Hjulene er ikke veldig gode. De vil fungere greit på slett asfalt eller en flyplass, men blir mer trøblete på vanskeligere underlag som grus, brostein eller skogsveier.

En uheldig konstruksjon er at håndtaket er plassert rett over hjulene - det er derfor fort gjort å komme bort i hjulene når man går med vogna

Lite bagasjeplass

Selv om vogna er lett og hendig og fint kan trilles på flyplasser, kan den ikke ikke manøvreres med én hånd, fordi styrehåndtaket er todelt.

Det vil neppe være veldig godt å dra denne vogna langs en sandstrand, trolg er det bedre å bære den dit du vil - den er fin å ta under armen i sammenslått tilstand.

En reisetrille bør være egnet til små turer i butikken. Denne vogna har svært lite plass under sete - en ikke stappfull bærepose eller veske er det plass til.

Vogna har flere posisjoner for ulik komfort og kan også legges helt ned. Justeringen av posisjon er smart, med en hendel bak ryggen.

Litt usolid

Chicco Eccho er en grei og lett vogn til flyplasser og småturer, som virker litt lite solid.

Den passer kanskje best til barn i 1-2-årsalderen. Alternativt passer den til barn som ikke skal trilles så mye, men blir fort litt liten å hvile i for barn som gjerne befinner seg i denne alderen (3-4 år).

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 699

Vår karakter

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!