Kort sagt:

+ Lett å bære sammenslått
God plass til handleposer
Setelengden kan justeres
Solskjerm og vindu


- Kan ikke trilles med én hånd
Skumgummien på håndtakene er løse
Hjulene kan virke litt vinglete og vogna litt skranglete

Nøkkelinfo om Troller Lieback Alu Lux:

Beste pris: 1098,-

Vekt inkl. hjul: 8,9 kg

Lengde sete + rygg: 83 cm

Forhandlere: Barnevognhuset Rudo Helgesen

Troller Lieback er lett å legge sammen og slå opp, og lett å bære sammenslått. Barnet kan ligge komfortabelt når ryggen er lagt ned, selv om foten vil stikke ut for litt større barn.

Lieback har sammen med Zero 2 Four-vognene den største lengden i ryggen (83 cm).

Hjulene er er lette å manøvrere og fungerer greit, selv om de kan oppleves som litt vinglete. Vogna fungere også godt på grus og skogsveier. Den kan dras greit på en strand, og vil trille godt på en flypass.

Den er også lett å bære og fungerer fint også for familier som reiser med buss og tog.

God plass under

Det er god plass under vognen, nok til et par poser eller et par håndklær. Men det er en svakhet at ikke er mulig å henge poser på håndtakene.

Får du flekker (og det gjør du..), er lett å få dem av - også is- og ketsjupflekker. Det er lett å justere ryggen på trillen, som kan settes i fem ulike posisjoner.

Fine detaljer

Vognen er lett å trille, og har fine finesser som gjør det lett å tilpasse den til barnet - som at lengden på setet kan justeres.

Bøylen foran er fin og det følger med solskjerm og en liten pute i nakken, samt et vindu i kalesjen som gir deg god utsikt til barnet.

Det er god padding på skulderstroppene, og generelt overraskende mange finesser til å være en reisetralle. Pluss også for håndtak å bære i når vognen er sammenslått.

Noe som trekker ned er at skumgummien på håndtakene fort blir løse og lett sklir - det er irriterende at de hele tiden sklir når du triller.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 1098

Vår karakter

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!