Kort sagt:

+ Liten og lett når den er sammenslått
Kalesjen er solid og man kan ta av bakdelen og få et soltak


- Kan ikke trilles med én hånd
Lite oppbevaringsplass under
Følger ikke med frontbøyle

Nøkkelinfo om Ciccho Liteway:

Beste pris: 1126,- på köpbarnvagn.se

Vekt inkl. hjul: 6,9 kg

Lengde sete + rygg: 79 cm

Forhandlere: babyshop, jollyroom.no, köpbarnvagn.se

Litt ustabile forjul

Denne vogna har enkle svingbare forhjul og doble hjul bak. De enkle forhjulene er litt ustabile, så trillen homper litt på ujevnt underlag.

Det er litt komplisert å slå opp og sette sammen vogna første gang, men enkelt når man har funnet ut hvordan man skal gjøre det.

Ryggen kan legges helt ned. Det fungerer derfor fint å sove i vogna, men bena stikker ganske langt ut.

Tre posisjoner

Chicco Liteway er nett og velegnet til flyplasstrilling. Men siden den har to håndtak, må den trilles med begge hendene, som kan være en ulempe.

Hvis man drar vogna på bakhjulene, går det bra å dra den på en sandstrand. Testen viste at det er lett å vaske av flekker.

Plassen under vogna er litt knapp - men én ikke for full handlepose får du med deg. Kurven kan tas av vognen og brukes som en veske.

Vognen leveres med 5-punktssele og har tre sitte/ligge-posisjoner. Fotstøtten kan justeres. Det følger ikke med frontbøyle, den koster 249 kroner ekstra.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 1126

Vår karakter

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!