Småbarn er eksperter på Ipad. Nå kan du vinne en iPad og en helt ny type leker som barnet ditt kan bruke sammen med iPaden.

Ny type leker

Apptivity er en ny kategori leker som forener klassiske lekebiler og figurer med virtuelle spill. De fleste barn i Norge i dag lærer å bruke pekefingeren på en berøringsskjerm før de kan si sine første ord.

Det eneste du trenger er en iPad og en app som lastes ned gratis fra iTunes. Apptivity-figurene - er barnas favoritter fra barnerommet - som batman og Hot weels-lekebilene - og er utviklet for å kommunisere med det virtuelle universet på familiens iPad. Når barnet plasserer den nye typen lekebil på en iPad, blir spilleren virvlet inn i en virtuell racerverden hvor skarpe svinger og bratte bakker er en del av leken. Og det er du eller barnet ditt som styrer! Apptivity fungerer helt uten ledninger eller Bluetooth. Nå kan både iPaden og den nye typen leker bli din.

Verdt mye

Verdien av premien er på 4200 kroner. Det er leketøysprodusenten Mattel som gir bort premien.

Les også:

30 apper ungene digger.

Klarer du gjette hvilken sjokolade dette er?

Dette er de mest populære navnene der du bor

Disse foreldrene får de lykkeligste barna.

Les hele saken

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!