Test av vinterdresser

KVALITET KOSTER: I likhet med Reimas modell, må du ut med 1499 kroner for denne vinterdressen fra Helly Hansen. © FOTO: Testfakta

Modell: K Rider Skisuit

Beskrivelse: Str. 86-152. Tåler maskinvask 40 grader. Tåler ikke tørketrommel eller tørkeskap. Regulering nederst på ermer og bein. Avtagbar fotstrikk. Relativt mange reflekser.

Testfaktas resultater (skala fra 1 til 5):

Karakter vanntetthet: 5

Karakter slitestyrke: 4,5

Karakter rivestyrke: 3

Karakter pusteevne: 3,6

Karakter mykhet: 4,3

TOTALKARAKTER: 4,49

Helly Hansens kommentar:

Produkttester - og tilbakemeldinger fra forhandlere og forbrukere - er Helly Hansens viktigste drivere for forbedring og utvikling av produktene. Dressen dere har testet, er utviklet og designet i Norge, og produsert i Kina under tett oppfølging av våre designere og utviklere. Kontinuerlig kontroll av materialleverandørene i Kina er også nødvendig for at kvaliteten skal være stabilt høy. Selv om Helly Hansen har en sterk merkevare, er det kvaliteten på produktene som avgjør om forbrukerne vil vende tilbake.

Les også:

Se hvilken vinterdress som vant i fjor

2010: Didriksons til topps

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Helly Hansen
Pris 1499

Konklusjon

VELDIG BRA

Vår karakter

90 / 100

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!