Test av vinterdresser

BLÅ ELLER ROSA: Testvinneren fås i både blå og rosa. © FOTO: Testfakta

Modell: Friends. Fås også i rosa.

Beskrivelse: Str. 86-122. Tåler maskinvask 40 grader og tørketrommel/tørkeskap ved lav temperatur. Regulering nederst på beina. Avtagbar fotstrikk. Relativt mange reflekser.

Testfaktas resultater (skala fra 1 til 5):

Karakter vanntetthet: 5

Karakter slitestyrke: 4,5

Karakter rivestyrke: 3,7

Karakter pusteevne: 3,4

Karakter mykhet: 4,3

TOTALKARAKTER: 4,54

Coops kommentar:

- Coop har som mål å ligge på topp tre i forbrukertester. Vi skal konkurrere med de kjente merkevarene på høy kvalitet, selv om Coops dresser koster mye mindre. Vinterdressene forbedres kontinuerlig: De testes i anerkjente laboratorier og av testfamilier som gir tilbakemeldinger etter endt sesong. Vi analyserer testresultater og gjennomgår konstant produktene. Forbrukernes krav er i stadig endring, derfor må også testmetoder og testkriterier endres fra år til år. For oss gjelder det å være i forkant av disse kravene. Coop produserer i mange land, men den aktuelle vinterdressen er laget i Kina, med tekstiler fra Taiwan. Vi følger opp alle underleverandører og inngår ingen kompromisser, sier Charlotte Østergaard, kategoriplanlegger i Coop.

Les også:

Se hvilken vinterdress som vant i fjor

2010: Didriksons til topps

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Coop
Pris 699

Konklusjon

BEST I TEST

Vår karakter

91 / 100

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!